Nat Bluebell
Fanka BB :)
Piękna glukoza! a wyniki toxo są ok.Mam wyniki większość. Glukoza 80,6 Ale nie wiem jako toxo interpretować. Igm ujemne, igg 75,6. To oznacza, że już kiedyś byłam chora na toxo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna glukoza! a wyniki toxo są ok.Mam wyniki większość. Glukoza 80,6 Ale nie wiem jako toxo interpretować. Igm ujemne, igg 75,6. To oznacza, że już kiedyś byłam chora na toxo?
Też upatrzyłam sobie dostawne, chicco next2meParacetamol możesz spokojnie Współczuję infekcji, coś więcej poza gorączką Ci dolega?
Ja póki co kupuję tylko łóżeczko dostawne, bo dziewczyny i tak długo sypialy u mnie w łóżku a do karmienia takie najwygodniejsze chyba. Potem zmienię na większe.
Wózki mam dwa upatrzone, zobaczymy jak wyjdzie.
Już się nie mogę doczekać jutra rana! Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Myślę, że musisz napisać prywatną wiadomość do Ces. Tylko, że ona jest teraz w szpitalu więc nie wiem na ile ma siłę i czas na ogarnianie forum.Mogę się dopisać? Ale nie wiem jak
Mam termin na 5 czerwca wg OM. Jestem z zachodniopomorskiego
Biedna [emoji20] infekcje jakieś przechodziłam, ale bez gorączki. Koniecznie weź paracetamol, bo gorączka nie jest zbyt bezpieczna w ciąży..Dziewczyny mam gorączkę moge wziąć paracetamol ? 38,2 .... słaba jak oranzada jestem
U mnie to samo. Tez czekam na koniec semestru...Naprawdę szczerze myślałam, że dzisiaj nie wytrzymam w pracy. Rozbolała mnie głowa, energia poziom -100, myślałam, że pozabijam te dzieci za pomyłki, do których w sumie mają prawo... chyba idę na zwolnienie od drugiego semestru i przestanę zgrywać bohatera [emoji53]
No niestety, czasem trzeba przyznać przed samą sobą, że trzeba zwolnić. Ja też muszę zacząć się oszczędzać.Naprawdę szczerze myślałam, że dzisiaj nie wytrzymam w pracy. Rozbolała mnie głowa, energia poziom -100, myślałam, że pozabijam te dzieci za pomyłki, do których w sumie mają prawo... chyba idę na zwolnienie od drugiego semestru i przestanę zgrywać bohatera [emoji53]
Ja albo to albo drewniane dostawne, bo jest większe i na dużej wystarczy.Też upatrzyłam sobie dostawne, chicco next2me