reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Paracetamol możesz spokojnie :) Współczuję infekcji, coś więcej poza gorączką Ci dolega?

Ja póki co kupuję tylko łóżeczko dostawne, bo dziewczyny i tak długo sypialy u mnie w łóżku a do karmienia takie najwygodniejsze chyba. Potem zmienię na większe.
Wózki mam dwa upatrzone, zobaczymy jak wyjdzie.

Już się nie mogę doczekać jutra rana! Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Też upatrzyłam sobie dostawne, chicco next2me

Naprawdę szczerze myślałam, że dzisiaj nie wytrzymam w pracy. Rozbolała mnie głowa, energia poziom -100, myślałam, że pozabijam te dzieci za pomyłki, do których w sumie mają prawo... chyba idę na zwolnienie od drugiego semestru i przestanę zgrywać bohatera [emoji53]

Naprawdę szczerze myślałam, że dzisiaj nie wytrzymam w pracy. Rozbolała mnie głowa, energia poziom -100, myślałam, że pozabijam te dzieci za pomyłki, do których w sumie mają prawo... chyba idę na zwolnienie od drugiego semestru i przestanę zgrywać bohatera [emoji53]
U mnie to samo. Tez czekam na koniec semestru...

Melduje się po wizycie :)
Dzieciątko się tak wierciło ze nie mógł doktor wymierzyć :) po kilku próbach mamy 4,46 cm :)
Według om dzisiaj jest 10t6d a na usg mamy 11t2d
:)
W załączniku zdjęcie po dzisiejszym usg :)
Łezka poleciała :) ostatnie usg miałam 4 tygodnie temu to widziałam kropeczke z bijącym serduszkiem, a dzisiaj pierwszy raz słyszałam i do tego taki mini człowieczek :) chwale się moja największa miłością ;D

Załączniki

• 2004A1BF-D1B4-4453-BD0D-5223324B0846.jpeg
    2004A1BF-D1B4-4453-BD0D-5223324B0846.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 100
reklama
No niestety, czasem trzeba przyznać przed samą sobą, że trzeba zwolnić. Ja też muszę zacząć się oszczędzać.
Też upatrzyłam sobie dostawne, chicco next2me
Ja albo to albo drewniane dostawne, bo jest większe i na dużej wystarczy.

Do góry