reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Piękne wiadomości :)
Gratuluje ;***

Ja dzisiaj odebrałam wyniki.
Tsh na poziomie 1.1 wiec euthyrox pomógł :)
Glukoza 85 :)
Natomiast ostatnio miałam perfekcyjne wyniki krwi a teraz hematokryt 1,013 a norma jest od 1,015 ;/
I ciężar właściwy w moczu tez obniżony. Trochę poczytałam oczywiście w internecie i możliwe ze to przewodnienie organizmu ....
Rzeczywiście pije bardzo dużo ale przyznam ze mnie to zmartwiło ... czy któraś z was miała podobnie ?

Ja mam też zły hematokryt poniżej normy, podobno to jest normalne w ciąży, więc się nie martw i nie czytaj ;)

reklama
A my dzis powiedzielismy o ciąży tz mamie [emoji14] mielismy czekac do swiat ale dzis byla okazja bo tz mama ma urodziny wiec taki prezent jej sprawilismy [emoji7][emoji38]
Ucieszona bardzo [emoji7]

A ja tez ciesze sie strasznie ze tak zareagowała [emoji7]
Z moja matka nie utrzymuje kontaktu a nawet jakbym utrzymywala to o ciazy bym nie powiedziała bo wiem jakie zdania bym usłyszała...
Świetnie że tak zareagowała :):) myślalam że powiecie dopiero jak tam pojedziecie

Ja po prenatalnych. Wszystko jest dobrze na obecną chwilę, ryzyko chorób genetycznych niskie. Termin porodu się zmienił na 28 maja, crl 6,5 cm i na 80 % będzie kolejny syn xD jestem skazana na samych chłopców :) zdjęcia mam ale głównie głowy, serca i kończyn, jedyne sensowne zaraz wam wrzucę Zobacz załącznik 917882
Super że wszystko w porządku:) każda z Nas chce takie wieści z prenatalnych :)

Ja po prenatalnych. Wszystko jest dobrze na obecną chwilę, ryzyko chorób genetycznych niskie. Termin porodu się zmienił na 28 maja, crl 6,5 cm i na 80 % będzie kolejny syn xD jestem skazana na samych chłopców :) zdjęcia mam ale głównie głowy, serca i kończyn, jedyne sensowne zaraz wam wrzucę Zobacz załącznik 917882
Cudo :) cieszę się, że wszystko dobrze :) no to będziesz mieć fajna "drużynę pierścienia ":)

reklama
Uwielbiam czytać te dobre wieści z wizyt [emoji6][emoji6][emoji6] mam nadzieję, że ja również z taką do Was wrócę w przyszły poniedziałek po badaniach prenatalnych - z załącznikiem zdjęcia mojej Pchełki [emoji854][emoji854][emoji854]

Jeeeeej, ale się objadłam! Celebrowałam z mężem 2 rocznicę ślubu sałatką grecką [emoji39][emoji39][emoji39] dostałam wczoraj oliwki prosto z Hiszpanii i znalazły wspaniałe zastosowanie [emoji39][emoji39][emoji39]

Do góry