Ja bylam bliska podjecia takiej decyzji ale jednak po spotkaniu z przedstawicielami banku komorek macierzystych zrezygnowalismyMi tam pasuje ze tz nie kreci mi sie po kuchni [emoji12] ja uwielbiam gotowac wiec on nie musi[emoji6]
Dziewczyny czy ktoras z was przy wczesniejszych ciazach decydowala sie na oddanie krwi pepowinowej ?
reklama
Ilma
Fanka BB :)
Zazdroszcze u mnie mąż soe gotowania nie dotyka ale to w sumie chyba sama sobie tak zrobilam bo zawsze zabranialam i teraz mam za swoje
Mam szczęście mąż uwielbia gotować, ja natomiast uwielbiam piec ciasta, ale nie koniecznie jeść. Tucze męża.
Mi tam pasuje ze tz nie kreci mi sie po kuchni [emoji12] ja uwielbiam gotowac wiec on nie musi[emoji6]
Dziewczyny czy ktoras z was przy wczesniejszych ciazach decydowala sie na oddanie krwi pepowinowej ?
Mam mieszane uczucia, ostatnio czytałam że sporo firm nadciąga klientów, nie wiem co o tym myśleć. Dobrze, że mi przypomniałaś, poczytam na ten temat
Ja lubie gotowac ale czasami mi sie nie chce ciasta kiedys bardzi lubilam piec a teraz tylko jescMam szczęście mąż uwielbia gotować, ja natomiast uwielbiam piec ciasta, ale nie koniecznie jeść. Tucze męża.
Mam mieszane uczucia, ostatnio czytałam że sporo firm nadciąga klientów, nie wiem co o tym myśleć. Dobrze, że mi przypomniałaś, poczytam na ten temat
w_karolcia
Następnym razem na pewno wszystko się uda, mocno Ci kibicuję!
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
w_karolcia
Dzień dobry[emoji257]Ale mnie tak nigdy nie bolało...takie jakby skurcze jak przy @ i do tego bol pleców.. wystraszylam sie wczoraj porządnie ale wzielam nospe i poszlam spac, narazie nic nie boli, zobaczymy...Bardzo mocno ci kibicuję i wierzę ze wreszcie sie wam uda [emoji8][emoji8][emoji8]
A powiedz będziecie robic jakies dokladniejsze badania przed kolejna ciąża ? Zazdro... u nas słoneczko swieci ale jak spojrzec na termometr za oknem to nie jest tak miło[emoji58] -5 stopni [emoji58]Ale ci dobrze [emoji7]Powodzenia [emoji110]Witam[emoji257]No zazdroszcze [emoji7][emoji24]
Lekarz powiedział, ze mogę zrobić ale nie muszę.
Na pewno prolaktyna, TSH, zespół antyfosfolipidowy, i coś jeszcze miałam na kartce zapisane ale nie pamietam :/
Lu_cy
Też czytałam o tym, że krwi jest mało a w przypadku białaczki lekarze nie chcą podawać takiej krwi bo może ona w przyszłości doprowadzić do nawrotu choroby. Ja myślałam nad tym, ale chyba się nie zdecydujeMam szczęście mąż uwielbia gotować, ja natomiast uwielbiam piec ciasta, ale nie koniecznie jeść. Tucze męża.
Dokladnie okazuje się ze krwi moze wystarczyc dla dziecka o wadze 2kg albo dla osoby doroslej o wadze 100kg i nie ma na to gwarancji. No i jednak jest malo przypadkow kiedy faktycznie moze to uratowac zycie czy zdrowieTeż czytałam o tym, że krwi jest mało a w przypadku białaczki lekarze nie chcą podawać takiej krwi bo może ona w przyszłości doprowadzić do nawrotu choroby. Ja myślałam nad tym, ale chyba się nie zdecyduje
Kaamilaaa
Myślę ze chyba warto zrobic skoro to juz drugi raz was spotkalo [emoji20]moze jeszcze warto mutacje mthfr, poziom kwasu foliowego i homocysteine zbadac ?Lekarz powiedział, ze mogę zrobić ale nie muszę.
Na pewno prolaktyna, TSH, zespół antyfosfolipidowy, i coś jeszcze miałam na kartce zapisane ale nie pamietam :/
reklama