BoskoMiałam dziś wizytę chwale się moim kropkiem 2.23cm stopa wystawiona do zdjęcia [emoji5] Zobacz załącznik 916716
reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Od niedawna wystawia elekroniczne, wczeswcze miałam papierowe, chyba coś przeskoczyło w programie .. mam nadzieję tylko, że uda się to poprawićDziwi mnie to bo jednak nie pierwsze takie l4 lekarka wystawia. Oby aie szybko wyjasnilo
będą dobre wieści zobaczysz oby mdłości w końcu uciekły na stałe, trzymajcie się:*Melduję się na szybko bo widziałam że któraś pytała się co u nas. Otóż raczej kiepsko jest, rodzina w żałobie, moje samopoczucie jak wcześniej było lepsze tak znowu wróciły mdłości więc średnio jest. W poniedziałek mam w końcu prenatalne i liczę że chociaz na nich będą dobre wieści
Madelaine701
Napewno będą, trzymam kciukiMelduję się na szybko bo widziałam że któraś pytała się co u nas. Otóż raczej kiepsko jest, rodzina w żałobie, moje samopoczucie jak wcześniej było lepsze tak znowu wróciły mdłości więc średnio jest. W poniedziałek mam w końcu prenatalne i liczę że chociaz na nich będą dobre wieści
super kropek:*Miałam dziś wizytę chwale się moim kropkiem 2.28cm stopa wystawiona do zdjęcia [emoji5] Zobacz załącznik 916716
Ja-ga
Zjadłabym...ale tak żeby ktoś zrobił i podał U mnie typowego obiadu nie będzie, bo w porze obiadu będziemy już w aucie. Corke odbieram ze szkoły, męża (który skończy szybciej) spod pracy...ale chyba zrobię kotleciki z wędzonego tofu, zapakuje do lunchboxa, obok razowy podpiekany chleb i ogórki kiszone. Będzie zdrowa przekąska na postoju.U nas dzisiaj pesto bazyliowe z makaronem żytnim i grana padano
A gdzie sie wybieracie?Zjadłabym...ale tak żeby ktoś zrobił i podał U mnie typowego obiadu nie będzie, bo w porze obiadu będziemy już w aucie. Corke odbieram ze szkoły, męża (który skończy szybciej) spod pracy...ale chyba zrobię kotleciki z wędzonego tofu, zapakuje do lunchboxa, obok razowy podpiekany chleb i ogórki kiszone. Będzie zdrowa przekąska na postoju.
Ja-ga
Z Trójmiasta do Wielkopolski, ponad 400km. Na szczęście większość autostradą.A gdzie sie wybieracie?
Vivienne 1
Super który tydzień?Miałam dziś wizytę chwale się moim kropkiem 2.28cm stopa wystawiona do zdjęcia [emoji5] Zobacz załącznik 916716
reklama
Monafkinia
Jak się uprą, to sobie tak wyliczą, że im wyjdzie już byłaśHeh, ja też się boję powiedzieć najbliższym. Moja mama zawsze mi powtarzała, że po co mi drugie, że mam sobie darować . Babci też się obawiam powiedzieć.
W dodatku w sierpniu powiedzieliśmy o ślubie i każdy będzie liczył czy już nie byłam w ciąży.