reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej, hej!
Wracam do Was po krótkiej przerwie. Pamiętacie mnie jeszcze?
Nie było mnie, bo byłam z Zuzią na wycięciu wszystkich migdałków. Od poniedziałku jesteśmy w domku. Zuzia była bardzo dzielna. Jutro mamy wizytę kontrolną - zobaczymy, co powie lekarz.

U mnie i dzidziulka wszystko w porządku - to znaczy - mam taką nadzieję [emoji4]
Ja czuję się dobrze, mdłości już praktycznie ustąpiły, więc zaczynam jeść [emoji4]

Muszę nadrobić wątek. Mam do przeczytania ponad 1600 postów [emoji33]
super ze z Zuzią dobrze:) no to masz co nadrabiać:D

reklama
To chyba przez to ze troche sie na ta ciaze naczekalam to teraz chcialabym moc sie nia dluzej cieszyc a jak na zlosc czas leci strasznie szybko [emoji12]
Zobaczymy... 8/9 miesiąc nie będziesz mogła się doczekać kiedy małe wyskoczy! Będziesz miała ochotę przyśpieszyć sprawę odkurzaczem ;)
Na 100% będziesz szukać sposobów żeby się akcja szybciej zaczęła :D

Powiem dziś mojej siostrze o maluchu. Jakos dziwnie się czuję...tak jakbym musiała sie jakoś tłumaczyć z tego trzeciego potomka. Siostra jest kochana i na pewno dobrze zareaguje, ale ja mam jakis problem sama ze sobą w tym temacie. Myślę, że mamy "3 i więcej" rozumieją o co mi chodzi ;-)
To ja mialam podobnie teraz... Tyle ze drugi i jakos tak balam się rodzicom powiedzieć. Jak powiedziałam to okazalo sie ze strasznie sie wszyscy ciesza :)

Zobaczymy... 8/9 miesiąc nie będziesz mogła się doczekać kiedy małe wyskoczy! Będziesz miała ochotę przyśpieszyć sprawę odkurzaczem ;)
Na 100% będziesz szukać sposobów żeby się akcja szybciej zaczęła :D
W pierwszej ciazy jakos mi sie nie spieszylo zeby male wykurzyc z brzucha [emoji12] zreszta jemu tez sie nie spieszylo, wyszedl dwa dni po tp [emoji12] i szczerze licze ze ten bobas tez tak postanowi bo tp mam na 6.06 a chciałabym zeby sie urodzilo 8.06 [emoji12] moj mlody jest z 8.05 wiec byla by fajna prawie rowna roznica (5lat i niesiac)[emoji12]

Ja to się chyba zaraz wściekne, właśnie dostałam informację z pracy, że mam błędny kod choroby wipsany na L4. Zamiast B lekarce chyba przeskoczyło na C , co oznacza niezdolność do pracy spowodowana nadużyciem alkoholowym. Nie mogę się dodzwonić do lekarki, ona przyjmuje tylko w poniedziałki i środy, a nadomiar tego to jeszcze ma urlop od poniedziałku :( mam nadzieję, że uda mi się to poprawić , bo boje się , że z Zusu się przywalą, że najpierw ciąża a tu potem takie coś

reklama
To ja mialam podobnie teraz... Tyle ze drugi i jakos tak balam się rodzicom powiedzieć. Jak powiedziałam to okazalo sie ze strasznie sie wszyscy ciesza :)
Heh, ja też się boję powiedzieć najbliższym. Moja mama zawsze mi powtarzała, że po co mi drugie, że mam sobie darować :D. Babci też się obawiam powiedzieć.
W dodatku w sierpniu powiedzieliśmy o ślubie i każdy będzie liczył czy już nie byłam w ciąży.

Do góry