super ze z Zuzią dobrze no to masz co nadrabiaćHej, hej!
Wracam do Was po krótkiej przerwie. Pamiętacie mnie jeszcze?
Nie było mnie, bo byłam z Zuzią na wycięciu wszystkich migdałków. Od poniedziałku jesteśmy w domku. Zuzia była bardzo dzielna. Jutro mamy wizytę kontrolną - zobaczymy, co powie lekarz.
U mnie i dzidziulka wszystko w porządku - to znaczy - mam taką nadzieję [emoji4]
Ja czuję się dobrze, mdłości już praktycznie ustąpiły, więc zaczynam jeść [emoji4]
Muszę nadrobić wątek. Mam do przeczytania ponad 1600 postów [emoji33]
reklama
Monafkinia
Fanka BB :)
Zobaczymy... 8/9 miesiąc nie będziesz mogła się doczekać kiedy małe wyskoczy! Będziesz miała ochotę przyśpieszyć sprawę odkurzaczemTo chyba przez to ze troche sie na ta ciaze naczekalam to teraz chcialabym moc sie nia dluzej cieszyc a jak na zlosc czas leci strasznie szybko [emoji12]
Na 100% będziesz szukać sposobów żeby się akcja szybciej zaczęła
To ja mialam podobnie teraz... Tyle ze drugi i jakos tak balam się rodzicom powiedzieć. Jak powiedziałam to okazalo sie ze strasznie sie wszyscy cieszaPowiem dziś mojej siostrze o maluchu. Jakos dziwnie się czuję...tak jakbym musiała sie jakoś tłumaczyć z tego trzeciego potomka. Siostra jest kochana i na pewno dobrze zareaguje, ale ja mam jakis problem sama ze sobą w tym temacie. Myślę, że mamy "3 i więcej" rozumieją o co mi chodzi ;-)
Nati88
Ja tak samo. Wiem że on da radę ale jak ja uszykuje to mam większy spokojAaa, to ja też zawsze wszystko przygotowuje, choć to pewnie bardziej dla swojego spokoju.
LeczoDziewczyny co dziś robicie na obiad? Ja nie mam żadnego pomysłu
Kaamilaaa
W pierwszej ciazy jakos mi sie nie spieszylo zeby male wykurzyc z brzucha [emoji12] zreszta jemu tez sie nie spieszylo, wyszedl dwa dni po tp [emoji12] i szczerze licze ze ten bobas tez tak postanowi bo tp mam na 6.06 a chciałabym zeby sie urodzilo 8.06 [emoji12] moj mlody jest z 8.05 wiec byla by fajna prawie rowna roznica (5lat i niesiac)[emoji12]Zobaczymy... 8/9 miesiąc nie będziesz mogła się doczekać kiedy małe wyskoczy! Będziesz miała ochotę przyśpieszyć sprawę odkurzaczem
Na 100% będziesz szukać sposobów żeby się akcja szybciej zaczęła
U mnie dzisiaj placki ziemniaczane taka mam straszna ochotęDziewczyny co dziś robicie na obiad? Ja nie mam żadnego pomysłu
Ilma
U nas dzisiaj pesto bazyliowe z makaronem żytnim i grana padanoLeczo
Madelaine701
Ja to się chyba zaraz wściekne, właśnie dostałam informację z pracy, że mam błędny kod choroby wipsany na L4. Zamiast B lekarce chyba przeskoczyło na C , co oznacza niezdolność do pracy spowodowana nadużyciem alkoholowym. Nie mogę się dodzwonić do lekarki, ona przyjmuje tylko w poniedziałki i środy, a nadomiar tego to jeszcze ma urlop od poniedziałku mam nadzieję, że uda mi się to poprawić , bo boje się , że z Zusu się przywalą, że najpierw ciąża a tu potem takie coś
reklama
Heh, ja też się boję powiedzieć najbliższym. Moja mama zawsze mi powtarzała, że po co mi drugie, że mam sobie darować . Babci też się obawiam powiedzieć.To ja mialam podobnie teraz... Tyle ze drugi i jakos tak balam się rodzicom powiedzieć. Jak powiedziałam to okazalo sie ze strasznie sie wszyscy ciesza
W dodatku w sierpniu powiedzieliśmy o ślubie i każdy będzie liczył czy już nie byłam w ciąży.