Ooo, zjadłabym <3U mnie dzisiaj placki ziemniaczane taka mam straszna ochotę
reklama
Oooo leczo ale bym zjadla albo zmienie plany na dzisiejszy obiad albo zrobię w poniedziałek (o ile nie zapomne)U nas dzisiaj pesto bazyliowe z makaronem żytnim i grana padano
O matko... To faktycznie blad lekarka zrobila. Niby jedna literka a taka roznica :\Ja to się chyba zaraz wściekne, właśnie dostałam informację z pracy, że mam błędny kod choroby wipsany na L4. Zamiast B lekarce chyba przeskoczyło na C , co oznacza niezdolność do pracy spowodowana nadużyciem alkoholowym. Nie mogę się dodzwonić do lekarki, ona przyjmuje tylko w poniedziałki i środy, a nadomiar tego to jeszcze ma urlop od poniedziałku mam nadzieję, że uda mi się to poprawić , bo boje się , że z Zusu się przywalą, że najpierw ciąża a tu potem takie coś
Niezła pomyłka. :OJa to się chyba zaraz wściekne, właśnie dostałam informację z pracy, że mam błędny kod choroby wipsany na L4. Zamiast B lekarce chyba przeskoczyło na C , co oznacza niezdolność do pracy spowodowana nadużyciem alkoholowym. Nie mogę się dodzwonić do lekarki, ona przyjmuje tylko w poniedziałki i środy, a nadomiar tego to jeszcze ma urlop od poniedziałku mam nadzieję, że uda mi się to poprawić , bo boje się , że z Zusu się przywalą, że najpierw ciąża a tu potem takie coś
Madelaine701
Fanka BB :)
No i to spora, przez pierwsze 5 dni nie miałabym prawa do zasiłku chorobowego a potem 80%O matko... To faktycznie blad lekarka zrobila. Niby jedna literka a taka roznica :\
Jestem w lekkim szoku, że w l4 jest nawet choroba spowodowana nadużyciem alko Mega siara dostać coś takiego, nie przez pomyłkęNo i to spora, przez pierwsze 5 dni nie miałabym prawa do zasiłku chorobowego a potem 80%
Dziwi mnie to bo jednak nie pierwsze takie l4 lekarka wystawia. Oby aie szybko wyjasniloNo i to spora, przez pierwsze 5 dni nie miałabym prawa do zasiłku chorobowego a potem 80%
Melduję się na szybko bo widziałam że któraś pytała się co u nas. Otóż raczej kiepsko jest, rodzina w żałobie, moje samopoczucie jak wcześniej było lepsze tak znowu wróciły mdłości więc średnio jest. W poniedziałek mam w końcu prenatalne i liczę że chociaz na nich będą dobre wieści
reklama
Ja-ga
Fanka BB :)
Stópka boska <3Miałam dziś wizytę chwale się moim kropkiem 2.23cm stopa wystawiona do zdjęcia [emoji5] Zobacz załącznik 916716