Tez jestem zdania, ze lepiej niech lekarz wie o kazdym wyniku jak nastepny będzie lepszy to bardzo dobrze a dieta nikomu na zle by nie wyszlaZuch dziewczyna)))
Jeśli wyjdzie to dasz radę tym bardziej, ze masz zdrowe nawyki żywieniowe, a przy diecie cukrzyka to niezbędne
Trzymam kciuki, żebyś cukrzycy nie miała, ale pamiętaj, ze jeśli wyjdzie to nie będzie koniec świata
reklama
Ilma
Fanka BB :)
Powiem Ci ze ja myślałam że mój się nie interesuje, a on sobie podczytuje w internecie pewnie Twój tak samo. Wydaje mi się, że faceci to się boją bardziej od nas ojcostwaNo co Ty, czemu miałabym się obrazić. Jak sama napisałam to hormony biorą górę i to tylko aplikacja [emoji23] ja się bardzo wszystkim interesuje i fiksuje, a on sobie spokojnie czeka na dobre wieści z wizyt i już ale miło by mi było jakby czasem sam z siebie o coś zapytał
Pianistka1991
A pewnie, że tak! Jedyne co mnie martwi to, że bedzie mi ciężko mierzyć cukier w pracy kiedy czasem prowadzę kilka, a nawet kilkanaście lekcji pod rząd. Robię mini przerwy na szybkie-zdrowe-regularne jedzenie, ale nie wiem czy zabawa z glukometrem da radę się w to wpisać. [emoji848]Zuch dziewczyna)))
Jeśli wyjdzie to dasz radę tym bardziej, ze masz zdrowe nawyki żywieniowe, a przy diecie cukrzyka to niezbędne
Trzymam kciuki, żebyś cukrzycy nie miała, ale pamiętaj, ze jeśli wyjdzie to nie będzie koniec świata
Moze nie bedzie takiej koniecznosci. Moze jedynie np rano. Mam znajoma ktora miala cukrzycę ciążową i tylko raz dziennie mierzyła. A w jakim wieku masz uczniów?A pewnie, że tak! Jedyne co mnie martwi to, że bedzie mi ciężko mierzyć cukier w pracy kiedy czasem prowadzę kilka, a nawet kilkanaście lekcji pod rząd. Robię mini przerwy na szybkie-zdrowe-regularne jedzenie, ale nie wiem czy zabawa z glukometrem da radę się w to wpisać. [emoji848]
Pianistka1991
Cały przekrój - od 6-7-latków, poprzez młodzież 12-13, po maturzystkę.Moze nie bedzie takiej koniecznosci. Moze jedynie np rano. Mam znajoma ktora miala cukrzycę ciążową i tylko raz dziennie mierzyła. A w jakim wieku masz uczniów?
W sumie nie ma co gdybać - zobaczę co lekarz mi zaleci i jak to w końcu będzie z tym cukrem
DokladnieCały przekrój - od 6-7-latków, poprzez młodzież 12-13, po maturzystkę.
W sumie nie ma co gdybać - zobaczę co lekarz mi zaleci i jak to w końcu będzie z tym cukrem
Super zazdroszcze talentu mozesz nam tu w ramach relaksu wstawiac nagrania
Pianistka1991
Mam super nagrania moich dzieciaczków (swoje jakieś też) , ale nie chcę iść do więzienia za ich udostępnianie (ach, to RODO [emoji39]).Dokladnie
Super zazdroszcze talentu mozesz nam tu w ramach relaksu wstawiac nagrania
Silje1008
A pewnie, że tak! Jedyne co mnie martwi to, że bedzie mi ciężko mierzyć cukier w pracy kiedy czasem prowadzę kilka, a nawet kilkanaście lekcji pod rząd. Robię mini przerwy na szybkie-zdrowe-regularne jedzenie, ale nie wiem czy zabawa z glukometrem da radę się w to wpisać. [emoji848]
Ja cukier musiałam mierzyć 4 razy dziennie: rano na czczo do max 30 min po przebudzeniu
- 1h po śniadaniu
- 1h po obiedzie
- 1h po kolacji
Dieta na szczęście wystarczyła
Paulina97
Hej ja po pracy dopiero wszystko nadrabiam [emoji16] u nas jest tak ze na ciuchy ciazowe dostajesz ponad 100 euro wiec planuje z tego w najblizszym czasie skorzystać [emoji5]Ja narazie nic nie kupuję i w sumie nie zamierzam ciążowych rzeczy kupować dla mnie to pieniądze w błoto. Raczej jak będzie trzeba kupię coś oversizowego, całe szczęście w zimie można przechodzić w swetrach i sukienkach liczę na to że duży brzuch będę miała już na wiosnę i kurtka będzie nie potrzebna.
reklama
w_karolcia
to oczywiste
Uda się!!! [/QUOT
Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji173]️ jesteście kochane. Odzyskałam wiarę ze będzie dobrze!