reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Zuch dziewczyna:))))
Jeśli wyjdzie to dasz radę:) tym bardziej, ze masz zdrowe nawyki żywieniowe, a przy diecie cukrzyka to niezbędne:)
Trzymam kciuki, żebyś cukrzycy nie miała, ale pamiętaj, ze jeśli wyjdzie to nie będzie koniec świata:)
Tez jestem zdania, ze lepiej niech lekarz wie o kazdym wyniku jak nastepny będzie lepszy to bardzo dobrze a dieta nikomu na zle by nie wyszla :)

reklama
No co Ty, czemu miałabym się obrazić. Jak sama napisałam to hormony biorą górę i to tylko aplikacja [emoji23] ja się bardzo wszystkim interesuje i fiksuje, a on sobie spokojnie czeka na dobre wieści z wizyt i już :D ale miło by mi było jakby czasem sam z siebie o coś zapytał ;)
Powiem Ci ze ja myślałam że mój się nie interesuje, a on sobie podczytuje w internecie pewnie Twój tak samo. Wydaje mi się, że faceci to się boją bardziej od nas ojcostwa ;)

Zuch dziewczyna:))))
Jeśli wyjdzie to dasz radę:) tym bardziej, ze masz zdrowe nawyki żywieniowe, a przy diecie cukrzyka to niezbędne:)
Trzymam kciuki, żebyś cukrzycy nie miała, ale pamiętaj, ze jeśli wyjdzie to nie będzie koniec świata:)
A pewnie, że tak! Jedyne co mnie martwi to, że bedzie mi ciężko mierzyć cukier w pracy kiedy czasem prowadzę kilka, a nawet kilkanaście lekcji pod rząd. Robię mini przerwy na szybkie-zdrowe-regularne jedzenie, ale nie wiem czy zabawa z glukometrem da radę się w to wpisać. [emoji848]

A pewnie, że tak! Jedyne co mnie martwi to, że bedzie mi ciężko mierzyć cukier w pracy kiedy czasem prowadzę kilka, a nawet kilkanaście lekcji pod rząd. Robię mini przerwy na szybkie-zdrowe-regularne jedzenie, ale nie wiem czy zabawa z glukometrem da radę się w to wpisać. [emoji848]
Moze nie bedzie takiej koniecznosci. Moze jedynie np rano. Mam znajoma ktora miala cukrzycę ciążową i tylko raz dziennie mierzyła. A w jakim wieku masz uczniów?

Moze nie bedzie takiej koniecznosci. Moze jedynie np rano. Mam znajoma ktora miala cukrzycę ciążową i tylko raz dziennie mierzyła. A w jakim wieku masz uczniów?
Cały przekrój - od 6-7-latków, poprzez młodzież 12-13, po maturzystkę.
W sumie nie ma co gdybać - zobaczę co lekarz mi zaleci i jak to w końcu będzie z tym cukrem ;)

Ja cukier musiałam mierzyć 4 razy dziennie: rano na czczo do max 30 min po przebudzeniu
- 1h po śniadaniu
- 1h po obiedzie
- 1h po kolacji
Dieta na szczęście wystarczyła:)

Ja narazie nic nie kupuję i w sumie nie zamierzam ciążowych rzeczy kupować dla mnie to pieniądze w błoto. Raczej jak będzie trzeba kupię coś oversizowego, całe szczęście w zimie można przechodzić w swetrach i sukienkach ;) liczę na to że duży brzuch będę miała już na wiosnę i kurtka będzie nie potrzebna.
Hej ja po pracy dopiero wszystko nadrabiam [emoji16] u nas jest tak ze na ciuchy ciazowe dostajesz ponad 100 euro wiec planuje z tego w najblizszym czasie skorzystać [emoji5]

reklama
Do góry