reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Oj, ciężko jest jak tak maluch placze po nocach [emoji58] współczuję ale nie dlugo powinno byc juz lepiej [emoji8]Kurde ja nawet nie sikam częściej[emoji849]
Każda kobieta ma inaczej, nie ma co się sugerować. :)
Ja na przykład bardzo "liczyłam" na krwawienie implantacyjne i nic nie było.. książkowych mdłości też nie chciałabym doświadczyć [emoji39]

reklama
Każda kobieta ma inaczej, nie ma co się sugerować. :)
Ja na przykład bardzo "liczyłam" na krwawienie implantacyjne i nic nie było.. książkowych mdłości też nie chciałabym doświadczyć [emoji39]
A ja mam nadzieje ze jakies objawy jednak mnie dopadna bo oszaleje jak nie będę ich miala zupelnie [emoji849]
Mam nadzieje, bo przy dwójce płaczących chyba zwariuje :p
No u was to nie duza ta roznica wieku bedzie wiec tak czy siak latwo nie bedzie [emoji57] ale na pewno sobie poradzicie [emoji6]

U mnie jak urodze w tp to bedzie roznica praktycznie 5lat i miesiąc [emoji23] ja juz teraz boje sie jak moj mlody bedzie reagował [emoji849] to taki mamisynek [emoji6]

A ja mam nadzieje ze jakies objawy jednak mnie dopadna bo oszaleje jak nie będę ich miala zupelnie [emoji849]No u was to nie duza ta roznica wieku bedzie wiec tak czy siak latwo nie bedzie [emoji57] ale na pewno sobie poradzicie [emoji6]

U mnie jak urodze w tp to bedzie roznica praktycznie 5lat i miesiąc [emoji23] ja juz teraz boje sie jak moj mlody bedzie reagował [emoji849] to taki mamisynek [emoji6]
Mam nadzieję że dam sobie radę bo nie ukrywam że się boję....

Mam nadzieję że dam sobie radę bo nie ukrywam że się boję....
Wcale sie nie dziwie [emoji8]
Ale musisz wierzyc ze bedzie dobrze, poradzicie sobie [emoji6]

Ja sie boje zeby moj mlody nie poczuł sie odrzucony ze bede musiala wiecej czasu poświęcać takiemu maluszkowi bo do tej pory on ciagle jest ze mną od rana do wieczora wiec po potwierdzeniu ciąży zacznę mu tłumaczyć powoli co i jak [emoji57]

Wcale sie nie dziwie [emoji8]
Ale musisz wierzyc ze bedzie dobrze, poradzicie sobie [emoji6]

Ja sie boje zeby moj mlody nie poczuł sie odrzucony ze bede musiala wiecej czasu poświęcać takiemu maluszkowi bo do tej pory on ciagle jest ze mną od rana do wieczora wiec po potwierdzeniu ciąży zacznę mu tłumaczyć powoli co i jak [emoji57]
Najważniejsze żeby ciągle czuł, że jest kochany i potrzebny. Dzieci są mądre, nawet czasem się nie spodziewamy jakie mają ogromne pokłady empatii ;) Na pewno prędzej czy później zaakceptuje brata lub siostrę :) nie ma co się martwić na zapas!

A ja już odliczam dni do testowania, dzisiaj 8dpo.
Wczoraj brzuch pobolewał jak na @, ale to może być i ciąża i okres :p

Ja w pierwszej ciąży w ogóle np. po piersiach nie widziałam różnicy, że jestem w ciazy, ani nie bolały ani jakieś większe nie były. Dopiero po porodzie urosły sporo. Także każda ma zupełnie inaczej z tymi objawami.
Ale wam zazdroszczę tych poumawianych wizyt :)

A ja wczoraj postanowiłam ze tz rodzicom powiemy nie po prenatalnych tylko dopiero w święta [emoji3]
Teraz nie chce bo jest za wcześnie, a po prenatalnych nie bedzie okazji bo będziemy u siebie a taka nowine przez telefon nie fajnie mowic wiec zaczekamy do swiat, bede wtedy w 15/16tc i mam nadzieje ze jeszcze brzuszka nie bedzie widac bo chcialabym dac przyszlym dziadkom takie fajne pudeleczka ze skarpetkami zdjeciem usg [emoji173]

A ja wczoraj postanowiłam ze tz rodzicom powiemy nie po prenatalnych tylko dopiero w święta [emoji3]
Teraz nie chce bo jest za wcześnie, a po prenatalnych nie bedzie okazji bo będziemy u siebie a taka nowine przez telefon nie fajnie mowic wiec zaczekamy do swiat, bede wtedy w 15/16tc i mam nadzieje ze jeszcze brzuszka nie bedzie widac bo chcialabym dac przyszlym dziadkom takie fajne pudeleczka ze skarpetkami zdjeciem usg [emoji173]
To skarpetki moze beda juz różowe albo niebieskie ❤

reklama
Super pomysł, ale ja nie wytrzymałabym do świąt [emoji39] [emoji39] [emoji39] [emoji39] może w 2 ciąży (o ile kiedykolwiek się na taką zdecyduję) będę bardziej cierpliwa [emoji28]

Do góry