reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To zależy bo jeśli ona nie jest poddana żadnej obróbce termicznej to raczej nie poleca się, pamiętam że ja jadłam w ciąży np makrele wędzoną, surowa nie była przecież, wydaje mi się że z tą polędwica jest to samo, skoro wędzona jest to raczej ok
Ale poledwica lososiowa to ona jednak taka bardziej surowa jest i raczej wedzona na zimno wiec lepiej odpuszczę.
Co innego wedzone na zimno a co innego na ciepło

reklama
Ale poledwica lososiowa to ona jednak taka bardziej surowa jest i raczej wedzona na zimno wiec lepiej odpuszczę.
Co innego wedzone na zimno a co innego na ciepło
Powiem Ci że specjalistą w tej kwestii nie jestem :) ogólnie raczej wątpię żeby od zjedzenia kilku plasterkow miało się coś stać i zachorujesz na listerioze, byłby to chyba mega pech, jeśli jednak się boisz to odpuść :) kup inną szynkę :p

Ja dziś okej bo syn dał mi normalnie spać i nie wył godzinami w nocy... Ostatnio poprostu już mnie na skraj wyczerpania doprowadza :( pozatym to nic nie dolega, apetytu nadal brak
A ja wręcz przeciwnie mogę cały dzień jeść, muszę się pilnować bo zjadłam bym konia z kopytami :D :p

Laski poledwice lososiowa wedzona raczej powinnam sobie odpuscic no nie ? [emoji848]
Ja tam będę jeść raczej to nie jest surowa ryba.

Zaczynają mi chyba dokuczać ciążowe objawy :o dziś cały dzień mnie muliło.... Jak myślałam o jedzeniu to aż mi się wszystko cofało, a przed chwilą jeszcze mi krew z nosa poleciała :| do tego zgaga....

reklama
Dość szybko [emoji6] serduszko moze juz bedzie ale nie nastawiaj się bo mogla sie owu przesunąć i moze byc troszke później widac serduszko [emoji6]
Zaczynają mi chyba dokuczać ciążowe objawy :o dziś cały dzień mnie muliło.... Jak myślałam o jedzeniu to aż mi się wszystko cofało, a przed chwilą jeszcze mi krew z nosa poleciała :| do tego zgaga....
Szczerze to zazdroszczę tych objawów [emoji58]

Do góry