reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To zależy bo jeśli ona nie jest poddana żadnej obróbce termicznej to raczej nie poleca się, pamiętam że ja jadłam w ciąży np makrele wędzoną, surowa nie była przecież, wydaje mi się że z tą polędwica jest to samo, skoro wędzona jest to raczej ok
Ale poledwica lososiowa to ona jednak taka bardziej surowa jest i raczej wedzona na zimno wiec lepiej odpuszczę.
Co innego wedzone na zimno a co innego na ciepło

reklama
Ale poledwica lososiowa to ona jednak taka bardziej surowa jest i raczej wedzona na zimno wiec lepiej odpuszczę.
Co innego wedzone na zimno a co innego na ciepło
Powiem Ci że specjalistą w tej kwestii nie jestem :) ogólnie raczej wątpię żeby od zjedzenia kilku plasterkow miało się coś stać i zachorujesz na listerioze, byłby to chyba mega pech, jeśli jednak się boisz to odpuść :) kup inną szynkę :p

Ja dziś okej bo syn dał mi normalnie spać i nie wył godzinami w nocy... Ostatnio poprostu już mnie na skraj wyczerpania doprowadza :( pozatym to nic nie dolega, apetytu nadal brak
A ja wręcz przeciwnie mogę cały dzień jeść, muszę się pilnować bo zjadłam bym konia z kopytami :D :p

Laski poledwice lososiowa wedzona raczej powinnam sobie odpuscic no nie ? [emoji848]
Ja tam będę jeść raczej to nie jest surowa ryba.

Zaczynają mi chyba dokuczać ciążowe objawy :o dziś cały dzień mnie muliło.... Jak myślałam o jedzeniu to aż mi się wszystko cofało, a przed chwilą jeszcze mi krew z nosa poleciała :| do tego zgaga....

reklama
Dość szybko [emoji6] serduszko moze juz bedzie ale nie nastawiaj się bo mogla sie owu przesunąć i moze byc troszke później widac serduszko [emoji6]
Zaczynają mi chyba dokuczać ciążowe objawy :o dziś cały dzień mnie muliło.... Jak myślałam o jedzeniu to aż mi się wszystko cofało, a przed chwilą jeszcze mi krew z nosa poleciała :| do tego zgaga....
Szczerze to zazdroszczę tych objawów [emoji58]

Do góry