Ja mam dzisiaj bardzo nerwowy dzien. Popołudnie w pracy bylo napiete. Duzo rzeczy sie nałożył o i jak potrzebowalam wyjsc o czasie to sie nie dalo i z jezykiem na brodzie wpadlam po dzieci i szybko do lekarza po skierowanie. Do tego wrocily dzisiaj problemy w rodzinie, ale nie chcę o tym na forum pisać. Powiem tylko tyle z nerwow caly czas mi żołądek skręca. Wiem ze nie powinnam sie denerwowac ale nie moge sie uspokoić. Czy w ciazy mozna pic melise???
reklama
Pewnie mozesz powtórzyć zawsze bedzie bardziej wiarygodne.W piątek nie wiem czy nie powtórzyła badań ...
Madelaine701
Fanka BB :)
Można, ale bardzo mało i raczej nie zaleca się jej już pod koniec ciazyJa mam dzisiaj bardzo nerwowy dzien. Popołudnie w pracy bylo napiete. Duzo rzeczy sie nałożył o i jak potrzebowalam wyjsc o czasie to sie nie dalo i z jezykiem na brodzie wpadlam po dzieci i szybko do lekarza po skierowanie. Do tego wrocily dzisiaj problemy w rodzinie, ale nie chcę o tym na forum pisać. Powiem tylko tyle z nerwow caly czas mi żołądek skręca. Wiem ze nie powinnam sie denerwowac ale nie moge sie uspokoić. Czy w ciazy mozna pic melise???
To źle [emoji20]Można, ale bardzo mało i raczej nie zaleca się jej już pod koniec ciazy
Ja pije codziennie jednaMożna, ale bardzo mało i raczej nie zaleca się jej już pod koniec ciazy
Ja za to miętę codziennie prawie pije bo mi troche na bole zoladka pomagaJa pije codziennie jedna
Monafkinia
Kapsułki dopochwowe lactovaginal bez recepty można w ciąży. Bardzo pomagają, probiotyk takiDziewczyny mam bakterie w moczu nabłonki pł. Liczne leukocyty pojedyncze wpw bakterie liczne
Vivienne 1
Dziewczyny odkryłam najlepsze danie na świecie no najbardziej wykwintne potrawy się chowają.... mianowicie surowka taka zwykła z białej kapusty z porem i jabłkiem i olejem .... no niebo w gębie
reklama
Monafkinia
Lubię taką do smażonej rybyDziewczyny odkryłam najlepsze danie na świecie no najbardziej wykwintne potrawy się chowają.... mianowicie surowka taka zwykła z białej kapusty z porem i jabłkiem i olejem .... no niebo w gębie