Bardzo mi przykroDziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
reklama
Silje1008
Fanka BB :)
Wy też tyle macie czy tylko mój lekarz zwariował?
Ja mam zdecydowanie mniej niektórych nigdy w ciąży robić nie musiałam
Silje1008
Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Ojejku, bardzo mi przykro( trzymaj sie
Ela1990
Bardzo mi przykro....Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Ja 26[emoji6]U mnie chyba najpóźniej 27 czerwca [emoji39]
Dziewczyny, nie daje rady by być na bieżąco. Praca, dom, dziecko a piszecie w zawrotnym tempie[emoji6]
Kaamilaaa
Normy dla ciężarnych sa inne i glukoza powyzej 92 (czasami 95,zaleznie od lekarza) to wskazanie do krzywej. Ja mam 96 i pod koniec miesiaca robie krzywą.Odebralam wynik glukozy i mam 97 niby norma do 99 ale nie wiem wydaje mi sie ze jakos wysoka
Ojej :\ eh to tragedia jak mnie czeka dieta to zwariujeNormy dla ciężarnych sa inne i glukoza powyzej 92 (czasami 95,zaleznie od lekarza) to wskazanie do krzywej. Ja mam 96 i pod koniec miesiaca robie krzywą.
Anolik
Bardzo mi przykro. Trzymaj się ciepło!Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Nati88
Bardzo mi przykro... trzymaj sie i daj pozniejDziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
znać czy wszystko sie dobrze skończyło. Życzę Ci dużo zdrówka i sił
reklama
Mój Boże...;( tak mi przykro ....;(Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.