Madelaine701
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo, trzymaj się dzielniePrzykro mi [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi bardzo, trzymaj się dzielniePrzykro mi [emoji20]
O jej, bardzo mi przykro! Trzymajcie się! Następnym razem na pewno się uda.Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
A moze jestes podziebiona?Dziewczyny mam bakterie w moczu nabłonki pł. Liczne leukocyty pojedyncze wpw bakterie liczne
Kurcze nie może źle się podmylam biorę luteinę dopochwowe może to przez to ?A moze jestes podziebiona?
Bardzo mi przykro [emoji20] bądź silna, jak to jedna z dziewczyn kiedyś pisała twoje malenstwo poprostu zmienilo termin urodzin i wroci do was w lepszym momencie. Przytulam cie bardzo mocno.Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
A kiedy wizyta u gina? Pewnie on rozwieje wszystkie wątpliwości.Kurcze nie może źle się podmylam biorę luteinę dopochwowe może to przez to ?
W piątek nie wiem czy nie powtórzyła badań ...A kiedy wizyta u gina? Pewnie on rozwieje wszystkie wątpliwości.