reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Też tak mam.. a ile masz leukocytów w osadzie moczu? Ja miałam 12 (norma 0-10), pociesza mnie to, że jeśli jest jakaś infekcja to nie jakas duża.. dzwoniłam do ginekologa i na razie nie kazał nic brać skoro nie mam dolegliwości. W czwartek na wizycie dopytam o ten temat. Może zrobię posiew żeby sprawdzić jakie bakterie się za tym kryją.
No właśnie piszę tylko liczne i tyle

reklama
Ach ten cukier... ja miałam 102, kilka dni później 88, jeszcze zmierzę jutro i skonsultuję na czwartkowej wizycie. Pewnie krzywa też mnie nie ominie :(
Tez zrobię jeszcze za kilka dni. Dziwie sie ze akurat teraz mialam wysoki bo dzień wczesniej nie jadlam nic slodkiego a od 18 nic wcale tylko wode noegazowana, ktora i tak dzisiaj rano zwymiotowalam :\

Ja mam dzisiaj bardzo nerwowy dzien. Popołudnie w pracy bylo napiete. Duzo rzeczy sie nałożył o i jak potrzebowalam wyjsc o czasie to sie nie dalo i z jezykiem na brodzie wpadlam po dzieci i szybko do lekarza po skierowanie. Do tego wrocily dzisiaj problemy w rodzinie, ale nie chcę o tym na forum pisać. Powiem tylko tyle z nerwow caly czas mi żołądek skręca. Wiem ze nie powinnam sie denerwowac ale nie moge sie uspokoić. Czy w ciazy mozna pic melise???

Tak:) pij na zdrowie

Tez zrobię jeszcze za kilka dni. Dziwie sie ze akurat teraz mialam wysoki bo dzień wczesniej nie jadlam nic slodkiego a od 18 nic wcale tylko wode noegazowana, ktora i tak dzisiaj rano zwymiotowalam :\
Też byłam zaskoczona.. nie miałam wytłumaczenia na tak wysoki wynik bo ostatni posiłek jadłam o 19. Oby taki już się nie powtórzył!

Ja mam 93 cukier i muszę powtórzyć. Moja gin powiedziała że być może za długi czas czekałam na badanie i dlatego mi skoczył. Kolejka była na prawie godzinę no i stres też powoduje wyrzut cukru. Także na dniach idę powtórzyć.. A co do jedzenia dzień wcześniej właśnie powinno się zjeść lekki posiłek i nie głodzić się bo też może cukier skoczyć.

Ja mam 93 cukier i muszę powtórzyć. Moja gin powiedziała że być może za długi czas czekałam na badanie i dlatego mi skoczył. Kolejka była na prawie godzinę no i stres też powoduje wyrzut cukru. Także na dniach idę powtórzyć.. A co do jedzenia dzień wcześniej właśnie powinno się zjeść lekki posiłek i nie głodzić się bo też może cukier skoczyć.
Otóż to. Nie glodzic się !
To najgorsze przy mdlosciach [emoji21]wlasnie wmusilam w siebie kanapkę, na szczęście sprawę uratowal kiszony ogórek [emoji6]

reklama
U mnie to nie wynikalo z glodzenia :) ja o 20 juz czesto śpię i o 18 jem ostatni raz zawsze. A badanie ma szczęście mialam szybko bo poszlam do kolejki dla kobiet w ciazy bo strasznie zle się czulam

Do góry