No właśnie piszę tylko liczne i tyleTeż tak mam.. a ile masz leukocytów w osadzie moczu? Ja miałam 12 (norma 0-10), pociesza mnie to, że jeśli jest jakaś infekcja to nie jakas duża.. dzwoniłam do ginekologa i na razie nie kazał nic brać skoro nie mam dolegliwości. W czwartek na wizycie dopytam o ten temat. Może zrobię posiew żeby sprawdzić jakie bakterie się za tym kryją.
reklama
Tez zrobię jeszcze za kilka dni. Dziwie sie ze akurat teraz mialam wysoki bo dzień wczesniej nie jadlam nic slodkiego a od 18 nic wcale tylko wode noegazowana, ktora i tak dzisiaj rano zwymiotowalam :\Ach ten cukier... ja miałam 102, kilka dni później 88, jeszcze zmierzę jutro i skonsultuję na czwartkowej wizycie. Pewnie krzywa też mnie nie ominie
Silje1008
Fanka BB :)
Ja mam dzisiaj bardzo nerwowy dzien. Popołudnie w pracy bylo napiete. Duzo rzeczy sie nałożył o i jak potrzebowalam wyjsc o czasie to sie nie dalo i z jezykiem na brodzie wpadlam po dzieci i szybko do lekarza po skierowanie. Do tego wrocily dzisiaj problemy w rodzinie, ale nie chcę o tym na forum pisać. Powiem tylko tyle z nerwow caly czas mi żołądek skręca. Wiem ze nie powinnam sie denerwowac ale nie moge sie uspokoić. Czy w ciazy mozna pic melise???
Tak pij na zdrowie
Pianistka1991
Też byłam zaskoczona.. nie miałam wytłumaczenia na tak wysoki wynik bo ostatni posiłek jadłam o 19. Oby taki już się nie powtórzył!Tez zrobię jeszcze za kilka dni. Dziwie sie ze akurat teraz mialam wysoki bo dzień wczesniej nie jadlam nic slodkiego a od 18 nic wcale tylko wode noegazowana, ktora i tak dzisiaj rano zwymiotowalam :\
Oby wyszlo ze jednak ten drugi pomiar byl ok i wynik zly sie już nie powtorzyTeż byłam zaskoczona.. nie miałam wytłumaczenia na tak wysoki wynik bo ostatni posiłek jadłam o 19. Oby taki już się nie powtórzył!
Ilma
Ja mam 93 cukier i muszę powtórzyć. Moja gin powiedziała że być może za długi czas czekałam na badanie i dlatego mi skoczył. Kolejka była na prawie godzinę no i stres też powoduje wyrzut cukru. Także na dniach idę powtórzyć.. A co do jedzenia dzień wcześniej właśnie powinno się zjeść lekki posiłek i nie głodzić się bo też może cukier skoczyć.
agut90
Otóż to. Nie glodzic się !Ja mam 93 cukier i muszę powtórzyć. Moja gin powiedziała że być może za długi czas czekałam na badanie i dlatego mi skoczył. Kolejka była na prawie godzinę no i stres też powoduje wyrzut cukru. Także na dniach idę powtórzyć.. A co do jedzenia dzień wcześniej właśnie powinno się zjeść lekki posiłek i nie głodzić się bo też może cukier skoczyć.
To najgorsze przy mdlosciach [emoji21]wlasnie wmusilam w siebie kanapkę, na szczęście sprawę uratowal kiszony ogórek [emoji6]
Madelaine701
Jedna dziennie ok, ale pod koniec nie zaleca się , bo może hamowac skurcze porofoweJa pije codziennie jedna
Link do: Melisa w ciąży – czy można ją pić bez obaw? Czy nie szkodzi dziecku? | TVN Zdrowie
Madelaine701
Mi też wyszły bardzo liczne bakterie w moczu, zobaczymy co jutro ginka powie ... Ale się obżarłam tostamiNo właśnie piszę tylko liczne i tyle
reklama
U mnie to nie wynikalo z glodzenia ja o 20 juz czesto śpię i o 18 jem ostatni raz zawsze. A badanie ma szczęście mialam szybko bo poszlam do kolejki dla kobiet w ciazy bo strasznie zle się czulamJa mam 93 cukier i muszę powtórzyć. Moja gin powiedziała że być może za długi czas czekałam na badanie i dlatego mi skoczył. Kolejka była na prawie godzinę no i stres też powoduje wyrzut cukru. Także na dniach idę powtórzyć.. A co do jedzenia dzień wcześniej właśnie powinno się zjeść lekki posiłek i nie głodzić się bo też może cukier skoczyć.