reklama
Vivienne 1
Fanka BB :)
Przykro mi [emoji20]Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Paulina90
Zaangażowana w BB
Jeszcze na morfologie trzeba byc na czczo.Wszystko orzed toba [emoji12] u mnie w 9 juz sie zaczęło [emoji12] zreszta wrzucalam tu foto z poczatku ciazy i obecnie [emoji12]Zobacz załącznik 915992Zobacz załącznik 915993
Wow, duży już brzuszek ja nadal czekam, wieczorem czasem mi się pojawia, ale rano znowu plaska
Ilma
Przykro mi, trzymaj się!Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Tak strasznie mi przykroDziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Nat Bluebell
O Boże, Biedactwo! Bardzo mi przykro!Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
agut90
Bardzo mi przykro [emoji20]Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Trzymaj się Kochana, jestem z Tobą
Paulina97
U mnie chyba najpóźniej 27 czerwca [emoji39]na kiedy macie terminy ?
u mnie zapowiada się na 5 czerwca
reklama
Lu_cy
Bardzo mi przykro, gdybyś chciała pogadać to piszDziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.