reklama
agut90
Fanka BB :)
Ogólnie to badaniw dodatkowe, niektóre z dziewczyn mają je na fundusz inne (jak ja) zdecydowały się na płatne, ale to indywidualna kwestia... Nie każdy lekarz o nich informuje.Dwie poprzednie ciążę miałam prowadzę w Holandii porody również. Tam tego nie robią dlatego nie wiedziałam.
Kaamilaaa
Warto poczytać [emoji6] Link do: Badania prenatalne w I trymestrze (USG, test papp-a, NIPT) - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla KobietDwie poprzednie ciążę miałam prowadzę w Holandii porody również. Tam tego nie robią dlatego nie wiedziałam.
Dobrze że masz to pod kontrolaWrocilam od endo. Zwiekszyla mi dawke do 75, na usg wszystko wyglada dobrze, mam tyllko co miesiac kontrolowac tsh i wysylac jej w wiadomości zeby mogla w razie czego skorygowac dawkę.
Kaamilaaa
No tez sie ciesze ze na usg jest wszystko ok bo juz sie balam że cos bedzie nie tak ale według endo tsh po prostu skoczylo przez ciążę i tak sie zdarza i raczej powinnysmy je opanowac w miesiac dwa. [emoji4]Dobrze że masz to pod kontrolai ważne ze na usg jest ok
![]()
Madelaine701
PewnieHej
Można dołączyć? Widzę, że dużo piszecie może uda się mi Was nadrobić
Silje1008
Hej
Można dołączyć? Widzę, że dużo piszecie może uda się mi Was nadrobić
Hej, gratuluje ciąży
reklama
Pianistka1991