O matko;(;(Ciężko mi powiedzieć bo z matką dziecka nie ma kontaktu, tak bardzo przeżywa, najprawdopodobniej śmierć łóżeczkowa. To takie niesprawiedliwe
reklama
Ilma
Fanka BB :)
Jeju wielka tragedia, coś strasznego. To już wiem jaką będę miała obsesję po porodzieMatko...[emoji22]ciezko mi cokolwiek powiedzieć, to straszne [emoji22][emoji22]
Czemu takie rzeczy sie zdarzaja? [emoji24]
Bardzo mi przykro [emoji24]
Pamietam jak sama od początku tak strasznie balam sie tej smierci lozeczkowej ze na poczatku to prawie non stop siedzialam przy nim [emoji31]
Kaamilaaa
Ja teraz właśnie zastanawiam sie nad monitorem oddechu, moze dzieki temu bede choc troche spokojniejsza...?Jeju wielka tragedia, coś strasznego. To już wiem jaką będę miała obsesję po porodzie
Pianistka1991
Pewnie też zaopatrzę się w monitor oddechu...
Nataśka
Strasznie współczuję, trzymajcie się jakoś!Dziewczyny, siedzę i becze jak nie wiem. Przed chwilą się dowiedziałam że 3 tygodniowa córeczka od siostrzenicy mojego męża nie żyje, dopiero co daliśmy jej rzeczy dla małej, ubranka, pampersy i taka tragedia. Jeszcze na pogrzeb bym musiała iść.... Chyba nie dam rady
AasiaI
Dziewczyny, siedzę i becze jak nie wiem. Przed chwilą się dowiedziałam że 3 tygodniowa córeczka od siostrzenicy mojego męża nie żyje, dopiero co daliśmy jej rzeczy dla małej, ubranka, pampersy i taka tragedia. Jeszcze na pogrzeb bym musiała iść.... Chyba nie dam rady
bardzo mi przykro (( coś okropnego ...
Monafkinia
Ja w szpitalu spałam z noworodkiem przy zapalonym świetle. W domu jeszcze tydzień przy lampce. Bałam się zostać w ciemności z noworodkiem
reklama