O matko;(;(Ciężko mi powiedzieć bo z matką dziecka nie ma kontaktu, tak bardzo przeżywa, najprawdopodobniej śmierć łóżeczkowa. To takie niesprawiedliwe
reklama
Ilma
Fanka BB :)
Jeju wielka tragedia, coś strasznego. To już wiem jaką będę miała obsesję po porodzieMatko...[emoji22]ciezko mi cokolwiek powiedzieć, to straszne [emoji22][emoji22]
Czemu takie rzeczy sie zdarzaja? [emoji24]
Bardzo mi przykro [emoji24]
Pamietam jak sama od początku tak strasznie balam sie tej smierci lozeczkowej ze na poczatku to prawie non stop siedzialam przy nim [emoji31]
Kaamilaaa
Ja teraz właśnie zastanawiam sie nad monitorem oddechu, moze dzieki temu bede choc troche spokojniejsza...?Jeju wielka tragedia, coś strasznego. To już wiem jaką będę miała obsesję po porodzie![]()
Pianistka1991
Pewnie też zaopatrzę się w monitor oddechu...
Nataśka
Strasznie współczuję, trzymajcie się jakoś!Dziewczyny, siedzę i becze jak nie wiem. Przed chwilą się dowiedziałam że 3 tygodniowa córeczka od siostrzenicy mojego męża nie żyje, dopiero co daliśmy jej rzeczy dla małej, ubranka, pampersy i taka tragedia. Jeszcze na pogrzeb bym musiała iść.... Chyba nie dam rady
AasiaI
Dziewczyny, siedzę i becze jak nie wiem. Przed chwilą się dowiedziałam że 3 tygodniowa córeczka od siostrzenicy mojego męża nie żyje, dopiero co daliśmy jej rzeczy dla małej, ubranka, pampersy i taka tragedia. Jeszcze na pogrzeb bym musiała iść.... Chyba nie dam rady
bardzo mi przykro
Monafkinia
Ja w szpitalu spałam z noworodkiem przy zapalonym świetle. W domu jeszcze tydzień przy lampce. Bałam się zostać w ciemności z noworodkiem
reklama