reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witajcie!
Dopiero co widziałam nasze bobo a patrząc na Wasze zdjęcia juz nie mogę sie doczekac kolejnego badania[emoji6]
Ja tez dzis zle sie czuje, boli mnie cala lewa strona brzucha...szef puscil mnie do domu. Czy można wziąć no spe/espumisan??
Można i jedno i drugie. Byle nie za często bez zgody lekarza.
Kiedyś dawno dawno temu czytałam, że nospa ma coś wspólnego z obniżonym napięciem mięśniowym u dzieci

reklama
Melduje się po wizycie, wszystko jest ok . Żadnych krwiakow ani nic złego się nie dzieje. Maluszek rośnie jak na drożdżach. Ma już 2,41 cm :)
IMG_20181107_141303443.jpg

Załączniki

• IMG_20181107_141303443.jpg
    IMG_20181107_141303443.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 346
ja wlasnie odebralam wyniki i mam wszystkie super oprócz oczywiście toksoplazmozy...IGG i IGM ujemne.....niestety no ale spodziewalam sie ze od 1 porodu nie przechorowalam:)

Hej, podczytuje Was nie zawsze mam czas coś napisać... Czuje się słabiutko, bez sił, ciągłe mdłości i senność... oby do drugiego trymestru...

ja wlasnie odebralam wyniki i mam wszystkie super oprócz oczywiście toksoplazmozy...IGG i IGM ujemne.....niestety no ale spodziewalam sie ze od 1 porodu nie przechorowalam:)
Hej u mnie tak samo toksoplazmoza nieprzebyta. Lekarz kazal sie nie martwic takze miejmy nadzieje ze wszystko bedzie super

reklama
Współczuję... mnie jeszcze nie paraliżuję ale czuję, że to tylko kwestia czasu.
Daj znać proszę jeśli czegoś cennego się dowiesz [emoji6]
Pani doktor powiedziala, że to od kręgosłupa bo jestem wysoka ale nie wyklucza też rwy kulszowej. Jedyne czym mogę się leczyc to apap absolutnie żadnych masci rozgrzewajacych.

Do góry