Będę trzymać kciuki wieczorem, zaraz zdjecie wrzuć bo pewnie też kawał dziecia będzieJa właśnie wracam z odbioru jeszcze jednego wyniku i przechodze koło gabinetu mojej gin[emoji57] gdyby miala juz teraz czynne to bym pewnie prosila o wczesniejsza wizyte [emoji23][emoji14]
reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Jest to możliwe, a może to kolka jelitowa? Mnie czasem tak boli, a jak sobie "popierdze" sorki za dosadność to przechodzia mnie dzis mocno boli podbrzusze....ale jestem w terminie "miesiączki" gdybym nie byla w ciazy, moze to przez to?
Ilma
Jest to możliwe, a może to kolka jelitowa? Mnie czasem tak boli, a jak sobie "popierdze" sorki za dosadność to przechodzi
Dokładnie mam to samo i pomagają wiatry
Konwalia90
Ja już w domu. Bylo widać serduszko...ale bardzo slabo bo wszystko jeszcze malutkie...nawet nie mogla go Pani doktor zmierzyć...ale mowiła zeby być dobrej mysli. I w piatek znowu na usg i wtedy sie okaze czy jest ok czy do szpitala....do tej pory mam leżeć i wstawac tylko do lazienki....
Cześć wszystkim :-)
Byłam u lekarza, maluch ok, potem wrzucę fotkę. Dostałam skierowanie na badania prenatalne i do poradni patologii ciąży. Na badania umówiłam się już w szpitalu na 13.12 za to w poradni patologii ciąży lekarze mi powiedzieli , że wg nich nie ma wskazań żadnych i jak coś się będzie działo do ambulatorium a tak to do swojego lekarza , wiek, 4ciąża i plamienia, krwawienia to nie wskazania na patologie ciąży....
Także wniosek taki, że jestem zbyt zdrowa na patologiczną ciążę , zawsze to pocieszenie :-))
Byłam u lekarza, maluch ok, potem wrzucę fotkę. Dostałam skierowanie na badania prenatalne i do poradni patologii ciąży. Na badania umówiłam się już w szpitalu na 13.12 za to w poradni patologii ciąży lekarze mi powiedzieli , że wg nich nie ma wskazań żadnych i jak coś się będzie działo do ambulatorium a tak to do swojego lekarza , wiek, 4ciąża i plamienia, krwawienia to nie wskazania na patologie ciąży....
Także wniosek taki, że jestem zbyt zdrowa na patologiczną ciążę , zawsze to pocieszenie :-))
Co do tych bóli w podbrzuszu to w ciąży z tego co wiem słabiej pracują jelita i to powoduje wzdęcia, wiatry itp, więc bardzo możliwe że te bóle to właśnie jelita, możesz wziąć nospe i polezec to też bardzo pomaga
Konwalia90
A tak sie jeszcze zastanawiam. Bo jak ogladam zdjecia z usg to pęcherzyk ciazowy jest okrągły. A moj dzisiaj byl taki plaski i dluuugi...ale gin nic nie powiedziala na ten temat...któraś z Was tez tak miala?
Madelaine701
A może to zależy od tego jak akurat jest w danym momencie badany przez ultrasonograf. Ja zauważyłam, że jak ginekolog bada to obraz się czasem zmienia. Raz jest naciągnięty pęcherzyk raz mniej. W ten sposób chyba szuka się jak najlepszego obrazu dzidzi
Kaamilaaa
Ja mialam pobrane 5fiolek, na 11 badań, ale z jednej reki tylko [emoji6] (cale szczęście [emoji23])Ja wróciłam z laboratorium dwie ręce w plastrach 12 badań w tym dwa razy na grupę krwi to normalne?
Wlasnie jestem ciekawa czy moge liczyć na jakies 3cm brzdąca [emoji14]Będę trzymać kciuki wieczorem, zaraz zdjecie wrzuć bo pewnie też kawał dziecia będzie
A pokaz zdjecie ?A tak sie jeszcze zastanawiam. Bo jak ogladam zdjecia z usg to pęcherzyk ciazowy jest okrągły. A moj dzisiaj byl taki plaski i dluuugi...ale gin nic nie powiedziala na ten temat...któraś z Was tez tak miala?
reklama
Konwalia90
Nie mam...Ja mialam pobrane 5fiolek, na 11 badań, ale z jednej reki tylko [emoji6] (cale szczęście [emoji23]) Wlasnie jestem ciekawa czy moge liczyć na jakies 3cm brzdąca [emoji14]A pokaz zdjecie ?