Nati88
Fanka BB :)
Idę w piątek prywatnie do innego. Żeby mieć pewność że ok jest.k
o matko co za lekarz a nie mozesz jeszcze do innego na konsultacje? dla wlasnego psychicznego spokoju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę w piątek prywatnie do innego. Żeby mieć pewność że ok jest.k
o matko co za lekarz a nie mozesz jeszcze do innego na konsultacje? dla wlasnego psychicznego spokoju
ja bylam w 6tyg i 4 dniu i dzieciatka jeszcze nie widzialam [emoji849]i musze isc za 2 tyg jeszcze raz.Dziewczyny a jak dzisiaj mam 6t2d to powinno byc juz bijące serduszko?
no i superIdę w piątek prywatnie do innego. Żeby mieć pewność że ok jest.
A to jest termin według om?Dziewczyny a jak dzisiaj mam 6t2d to powinno byc juz bijące serduszko?
Może nie musi. Tym razem u nas biło w 5+4Dziewczyny a jak dzisiaj mam 6t2d to powinno byc juz bijące serduszko?
Niee według usgA to jest termin według om?
Jeśli z krwi to nie trzebaBetę powinno robić się na czczo i rano, bo wtedy jest największe stężenie hcg.
To tak samo jak jaHej dziewczyny to i ja się przywitam. Mam na imię Wiola jestem mamą 2 córek. Teraz jestem w 3 ciąży 10 tydzień.
Jaki fajny! Super!Cześć wszystkim [emoji846]
Od niedzieli jestem z córcią u mamy. Wchodzę na forum, a tutaj prawie 300 nieprzeczytanych postów [emoji33] Ale już nadrobiłam [emoji4]
Wczoraj byłam u gina.
U dzidziulka wszystko w porządku.
Karta ciąży założona. Kolejna wizyta 22.11 (badania prenatalne).
A tutaj nasz wielkolud [emoji7]
Zobacz załącznik 914364
Przecież nic się nie dzieje, spokojnie!Dziewczyny wstalam rano i sie zorientowalam ze cycki zupelnie przestaly bolec mdlosci przeszly i zobaczym killa kropel brazowej krwi...i juz siedze przed gabinetem
Ale mam czarne mysli....
Następna.. To nie świadczy o niczym złym, nie ma krwi to wszystko jest ok.Jakiś dziś pechowy dzień, poszłam do toalety i tam mała plamka na gatkach nito brązowa nito beżowa i już strach w oczach ... masakra , też przyspieszę wizyte i pójdę dziś, bo oszaleję
Jaki fajny człowiek!Termin mam na 10 czerwca. Wczoraj miałam usg już 2.5 cm
U mnie już było, a malec mial 7,5 mmNiee według usg