reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć dziewczyny. Ja już w pracy. Rano budzi mnie uczucie strasznego glodu i ssania w żołądku, a muszę czekać bo na czczo biorę euthyrox [emoji21]
Znam ten ból Kochana, też się budzę i aż mnie ssie w brzuchu, ale trzeba czekac, bo tabletka
A długo musicie czekać po wzięciu tej tabletki ?
Pytam bo pewnie od jutra i mnie to czeka...a tez mam tak jak wy to ssanie w żołądku i pierwsze co to wstaje rano i cos pije i podjadam..

reklama
Dzień dobry [emoji257] jak tu przezyc do 17:40 [emoji848]
Dzień dobry :) będziemy się wspierać bo ja dopiero na 19.....
Cześć wszystkim [emoji846]
Od niedzieli jestem z córcią u mamy. Wchodzę na forum, a tutaj prawie 300 nieprzeczytanych postów [emoji33] Ale już nadrobiłam [emoji4]

Wczoraj byłam u gina.
U dzidziulka wszystko w porządku.
Karta ciąży założona. Kolejna wizyta 22.11 (badania prenatalne).

A tutaj nasz wielkolud [emoji7]
Zobacz załącznik 914364
Piękny dzidziuś :)
Powiem wam największy hit sezonu.. Z racji że mój żołądek i apetyt budzi się około 15 a wcześniej tylko woda poszłam wczoraj na wyniki około 9 jak już się kończy przyjmowanie zleceń na NFZ a przy okazji już nie ma kolejek to poszłam sobie bo i tak płacę więc po co siedzieć w kolejce od 7..I NIE ZROBILI MI BADAŃ BO STWIERDZILI ŻE O TEJ PORZE WYNIK JEST NIE MOARODAJNY I KAZALY PRZYJŚĆ DZIŚ NA 7 PRZY CZYM I TAK WEDJE KOŁO 10... No ręce mi opadaja

reklama
Dzień dobry :) będziemy się wspierać bo ja dopiero na 19.....Piękny dzidziuś :)
Powiem wam największy hit sezonu.. Z racji że mój żołądek i apetyt budzi się około 15 a wcześniej tylko woda poszłam wczoraj na wyniki około 9 jak już się kończy przyjmowanie zleceń na NFZ a przy okazji już nie ma kolejek to poszłam sobie bo i tak płacę więc po co siedzieć w kolejce od 7..I NIE ZROBILI MI BADAŃ BO STWIERDZILI ŻE O TEJ PORZE WYNIK JEST NIE MOARODAJNY I KAZALY PRZYJŚĆ DZIŚ NA 7 PRZY CZYM I TAK WEDJE KOŁO 10... No ręce mi opadaja
Takie rzeczy tylko w Polsce. Parodia [emoji6]

Do góry