Madelaine701
Fanka BB :)
Witaj dasz radę zajmij sobie czymś głowę, może jakiś fajny film itp będzie dobrze, trzymam kciukiDzień dobry [emoji257] jak tu przezyc do 17:40 [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj dasz radę zajmij sobie czymś głowę, może jakiś fajny film itp będzie dobrze, trzymam kciukiDzień dobry [emoji257] jak tu przezyc do 17:40 [emoji848]
O jaki piękny, ile mierzy i który to tydzień?Cześć wszystkim [emoji846]
Od niedzieli jestem z córcią u mamy. Wchodzę na forum, a tutaj prawie 300 nieprzeczytanych postów [emoji33] Ale już nadrobiłam [emoji4]
Wczoraj byłam u gina.
U dzidziulka wszystko w porządku.
Karta ciąży założona. Kolejna wizyta 22.11 (badania prenatalne).
A tutaj nasz wielkolud [emoji7]
Zobacz załącznik 914364
Wczoraj był 9 +5, dzidziulek mierzy 29,17 mm [emoji846]O jaki piękny, ile mierzy i który to tydzień?
Wow! Super [emoji177][emoji177]mały wielki człowieczek [emoji7] ja na wizytę czekam do 16 listopada.Cześć wszystkim [emoji846]
Od niedzieli jestem z córcią u mamy. Wchodzę na forum, a tutaj prawie 300 nieprzeczytanych postów [emoji33] Ale już nadrobiłam [emoji4]
Wczoraj byłam u gina.
Zobacz załącznik 914364
To już kształt pięknego bobaska [emoji4] musiał Cię wzruszyć ten widokCześć wszystkim [emoji846]
Wczoraj byłam u gina.
Zobacz załącznik 914364
Mialam jak było 5+4 u mojej ginekolog . A teraz miała być kolejna wizyta i mialam miec zlecone badania. A tu wszystko wyszło na odwrót.Nati a ty wczesniej nie mialas zadneh wizyty? To była twoja pierwsza?
Znam ten ból Kochana, też się budzę i aż mnie ssie w brzuchu, ale trzeba czekac, bo tabletkaCześć dziewczyny. Ja już w pracy. Rano budzi mnie uczucie strasznego glodu i ssania w żołądku, a muszę czekać bo na czczo biorę euthyrox [emoji21]
No to piękny maluszek gratulujęWczoraj był 9 +5, dzidziulek mierzy 29,17 mm [emoji846]