asiakkk94
Fanka BB :)
Jestem i to bardzo [emoji4]Musisz być dobrej myśli ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem i to bardzo [emoji4]Musisz być dobrej myśli ...
Dziewczyny wstalam rano i sie zorientowalam ze cycki zupelnie przestaly bolec mdlosci przeszly i zobaczym killa kropel brazowej krwi...i juz siedze przed gabinetem
Ale mam czarne mysli....
Trzymam kciuki daj znać po wizycie [emoji846]Dziewczyny wstalam rano i sie zorientowalam ze cycki zupelnie przestaly bolec mdlosci przeszly i zobaczym killa kropel brazowej krwi...i juz siedze przed gabinetem
Ale mam czarne mysli....
Bedzie dobrze. Mnie tez piersi coraz mniej bolą i mdlosci nie mam. Daj znac po wizycieDziewczyny wstalam rano i sie zorientowalam ze cycki zupelnie przestaly bolec mdlosci przeszly i zobaczym killa kropel brazowej krwi...i juz siedze przed gabinetem
Ale mam czarne mysli....
Trzymaj się Mycha, ja dziś też coś plamieDziewczyny wstalam rano i sie zorientowalam ze cycki zupelnie przestaly bolec mdlosci przeszly i zobaczym killa kropel brazowej krwi...i juz siedze przed gabinetem
Ale mam czarne mysli....
No to jest nas dwieJakiś dziś pechowy dzień, poszłam do toalety i tam mała plamka na gatkach nito brązowa nito beżowa i już strach w oczach ... masakra , też przyspieszę wizyte i pójdę dziś, bo oszaleję