reklama
Ewna4
Fanka BB :)
Oj dzidzia śliczny i jaki duży:-) ja sie pochwalę za 2 tyg.
W pierwszych dwóch ciążach to pozeralam słodkie i fast foody i były dziewczynki. W trzeciej kwaśne kwaśne i słone i też jest dziewczynka:-()
Teraz to sama nie wiem. Jedynie na frytki nie mdli także nie ma reguły. Może trafię w koncu tego chłopaka
W pierwszych dwóch ciążach to pozeralam słodkie i fast foody i były dziewczynki. W trzeciej kwaśne kwaśne i słone i też jest dziewczynka:-()
Teraz to sama nie wiem. Jedynie na frytki nie mdli także nie ma reguły. Może trafię w koncu tego chłopaka
Grabcia123
Życzę Ci tego z całego sercaOj dzidzia śliczny i jaki duży:-) ja sie pochwalę za 2 tyg.
@Agatki piękny dzidziuś super rośnie
Zaskoczona2013
Zamelduje co tam wyszło na wizycie. Nadal wisze nad wc dostałam czopki na wymioty i na te kołki nerkowe. Mam skierowanie do poradni kardiologicznej dla kobiet w ciąży - mam się zapisac na założenie holtera.
Nat Bluebell
O jakie zajebiste! Nie wiedziałam, że takie fajne coś jest, na bank kupię dzieki za podpowiedź! Nawet nie takie drogie, jak na wielofunkcyjny sprzęt na lata.Piękne są też o nim myślałam, ale na krótko wystarcza. Zdecydowanie lepszy dla mnie jest Chicco Baby Hugg ale oczywiście używany kupię.
Kaamilaaa
Mi sie bardzo podoba zwykły kosz ale to tylko tak musze chyba oko nacieszyc [emoji6] mam łóżeczko wiec razej z tego bedziemy nadal korzystac [emoji6] mamy dokladnie takie jak na zdjeciu [emoji6]Piękne są też o nim myślałam, ale na krótko wystarcza. Zdecydowanie lepszy dla mnie jest Chicco Baby Hugg ale oczywiście używany kupię.
Lozeczko, kolyska, kojec, przewijak, moskitiera, podwieszane dno [emoji6] swietne jest [emoji6]
Załączniki
My planujemy Klupś piccolo duo
Przede wszystkim małe a o to nam najbardziej chodzi i można dosunac do łóżka jako dostawke na dowolnej wysokości no i takie białe jest śliczne
Przeglądam allegro i Olx i poluje na używane, cały zestaw można za 150zł upolować ;-)
Przede wszystkim małe a o to nam najbardziej chodzi i można dosunac do łóżka jako dostawke na dowolnej wysokości no i takie białe jest śliczne
Przeglądam allegro i Olx i poluje na używane, cały zestaw można za 150zł upolować ;-)
Kaamilaaa
Fajne [emoji6] i rzeczywiscie przydatne [emoji6]Piękne są też o nim myślałam, ale na krótko wystarcza. Zdecydowanie lepszy dla mnie jest Chicco Baby Hugg ale oczywiście używany kupię.
Ale czytam ze to do okolo 3lat sie sprawdza [emoji57] ja mysle ze gora do dwoch [emoji6][emoji57]
Pianistka1991
Fantastyczna sprawa [emoji7] widziałam kiedyś to cudo w Pani Gadżet [emoji12] pewnie też się na to zdecydujęPiękne są też o nim myślałam, ale na krótko wystarcza. Zdecydowanie lepszy dla mnie jest Chicco Baby Hugg ale oczywiście używany kupię.
reklama
Ilma
Dla mnie idealne bo nie trzeba tak się schylać, ja przy moim stelażu w kręgosłupie będę miała idealna pozycje do podnoszenia no i widziałam na olx można kupić w dobrym stanie używane.. Kosze mojżesza są super jeszcze można dokupić stelaż na bujakuFajne [emoji6] i rzeczywiscie przydatne [emoji6]
Ale czytam ze to do okolo 3lat sie sprawdza [emoji57] ja mysle ze gora do dwoch [emoji6][emoji57]