reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja tez dzisiaj jestem mega słaba. Dzieci wykapane, ogladalaja ostatnia bajke przed snem i jak pójdą do łóżek to chyba pojde zaraz sie kapac i spać. Oczy żywcem mi lecą.

reklama
Oj dzidzia śliczny i jaki duży:-) ja sie pochwalę za 2 tyg.
W pierwszych dwóch ciążach to pozeralam słodkie i fast foody i były dziewczynki. W trzeciej kwaśne kwaśne i słone i też jest dziewczynka:-()
Teraz to sama nie wiem. Jedynie na frytki nie mdli także nie ma reguły. Może trafię w koncu tego chłopaka

Oj dzidzia śliczny i jaki duży:-) ja sie pochwalę za 2 tyg.
W pierwszych dwóch ciążach to pozeralam słodkie i fast foody i były dziewczynki. W trzeciej kwaśne kwaśne i słone i też jest dziewczynka:-()
Teraz to sama nie wiem. Jedynie na frytki nie mdli także nie ma reguły. Może trafię w koncu tego chłopaka
Życzę Ci tego z całego serca :)
@Agatki piękny dzidziuś :) super rośnie :)

Zamelduje co tam wyszło na wizycie. Nadal wisze nad wc :( dostałam czopki na wymioty i na te kołki nerkowe. Mam skierowanie do poradni kardiologicznej dla kobiet w ciąży - mam się zapisac na założenie holtera.

Piękne są też o nim myślałam, ale na krótko wystarcza. Zdecydowanie lepszy dla mnie jest Chicco Baby Hugg ale oczywiście używany kupię.
Mi sie bardzo podoba zwykły kosz ale to tylko tak musze chyba oko nacieszyc [emoji6] mam łóżeczko wiec razej z tego bedziemy nadal korzystac [emoji6] mamy dokladnie takie jak na zdjeciu [emoji6]

Lozeczko, kolyska, kojec, przewijak, moskitiera, podwieszane dno [emoji6] swietne jest [emoji6]
Screenshot_2018-11-06-20-10-40.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-11-06-20-10-40.jpg
    Screenshot_2018-11-06-20-10-40.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 210
My planujemy Klupś piccolo duo
Przede wszystkim małe a o to nam najbardziej chodzi i można dosunac do łóżka jako dostawke na dowolnej wysokości no i takie białe jest śliczne
Przeglądam allegro i Olx i poluje na używane, cały zestaw można za 150zł upolować ;-)

Piękne są też o nim myślałam, ale na krótko wystarcza. Zdecydowanie lepszy dla mnie jest Chicco Baby Hugg ale oczywiście używany kupię.
Fajne [emoji6] i rzeczywiscie przydatne [emoji6]

Ale czytam ze to do okolo 3lat sie sprawdza [emoji57] ja mysle ze gora do dwoch [emoji6][emoji57]

reklama
Fajne [emoji6] i rzeczywiscie przydatne [emoji6]

Ale czytam ze to do okolo 3lat sie sprawdza [emoji57] ja mysle ze gora do dwoch [emoji6][emoji57]
Dla mnie idealne bo nie trzeba tak się schylać, ja przy moim stelażu w kręgosłupie będę miała idealna pozycje do podnoszenia ;) no i widziałam na olx można kupić w dobrym stanie używane.. Kosze mojżesza są super jeszcze można dokupić stelaż na bujaku :happy:

Do góry