reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Wspolczuje. Pamietam ze moja siostra dostala od gin cos na wymioty w ciazy bo nic jej nie pomagalo. Ale nie pamietam nazwy. Moze jak bedziesz na wizycie a nadal bedzie ten stan sie utrzymywal to dopytaj.

Już zaczynam lekko panikować bo na tym samym etapie w ciąży z młoda spędziłam turnus w szpitalu :( ale pociesza mnie fakt ze każdy z lekarzy czy położnych z którymi rozmawiałam zawsze mi powtarzał ze jak mdli / wymiotujesz to ciaza rozwija się prawidłowo. :D

reklama
Od tygodnia chodzi za mną kurczak z różna, dziś zjem w końcu, teściowa kupi :D hura :D
O też bym zjadła, w ogóle ostatnio bardzo kręci mnie mięso pod każdą postacią. Przed ciąża jadłam czasem tylko wolowinę, a teraz masakra jak nie ma na obiad mięsa to jestem zła :D

O też bym zjadła, w ogóle ostatnio bardzo kręci mnie mięso pod każdą postacią. Przed ciąża jadłam czasem tylko wolowinę, a teraz masakra jak nie ma na obiad mięsa to jestem zła :D
Ja wcześniej w ogóle mało mięsa jadłam, a teraz szynka na okrągło, kurczak i takie tam... Szok, bo ser który wcześniej często jadłam teraz w ogole nie tykam....

Hejka. Ja w szpitalu... Jak działa czopek jest ok... Jak przestaje dalej wymioty... Leżę pod kroplowkami od rana i przysypaniam co jakiś czas... :)
Ja w pierwszej ciąży tak mialam. Dwa razy w szpitalu na odwodnieniu. Ale czasem tak jest że jak Ci dobrze uzupełnią wszystkie elektrolity to powinno troche minąć

reklama
Do góry