reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Wspolczuje. Pamietam ze moja siostra dostala od gin cos na wymioty w ciazy bo nic jej nie pomagalo. Ale nie pamietam nazwy. Moze jak bedziesz na wizycie a nadal bedzie ten stan sie utrzymywal to dopytaj.

Już zaczynam lekko panikować bo na tym samym etapie w ciąży z młoda spędziłam turnus w szpitalu :( ale pociesza mnie fakt ze każdy z lekarzy czy położnych z którymi rozmawiałam zawsze mi powtarzał ze jak mdli / wymiotujesz to ciaza rozwija się prawidłowo. :D

reklama
Od tygodnia chodzi za mną kurczak z różna, dziś zjem w końcu, teściowa kupi :D hura :D
O też bym zjadła, w ogóle ostatnio bardzo kręci mnie mięso pod każdą postacią. Przed ciąża jadłam czasem tylko wolowinę, a teraz masakra jak nie ma na obiad mięsa to jestem zła :D

O też bym zjadła, w ogóle ostatnio bardzo kręci mnie mięso pod każdą postacią. Przed ciąża jadłam czasem tylko wolowinę, a teraz masakra jak nie ma na obiad mięsa to jestem zła :D
Ja wcześniej w ogóle mało mięsa jadłam, a teraz szynka na okrągło, kurczak i takie tam... Szok, bo ser który wcześniej często jadłam teraz w ogole nie tykam....

Hejka. Ja w szpitalu... Jak działa czopek jest ok... Jak przestaje dalej wymioty... Leżę pod kroplowkami od rana i przysypaniam co jakiś czas... :)
Ja w pierwszej ciąży tak mialam. Dwa razy w szpitalu na odwodnieniu. Ale czasem tak jest że jak Ci dobrze uzupełnią wszystkie elektrolity to powinno troche minąć

reklama
Do góry