reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hahahah liczysz na cesarke czy wczesniejszy porod? Dla mnie czerwiec jest idealny. Masz juz umowiona wizyte?
Wcześniejszy poród, syn też dwa tygodnie wcześniej wyszedł, ja wizytę już umówiłam na za niecałe dwa tygodnie, będzie wtedy dokładnie 6+2. Liczę że będzie coś widać

reklama
Witam nowe mamy troche mnie nie bylo poniewaz spedzalam czas tylko z rodzina i zrobilismy sobie 3 dni bez internetu. Czasami tak robimy by odpoczac od tej cholernej technologii.
Na poczatku witam nowe mamy.
Doczytalam ze juz jedna fasolka nam rosnie[emoji846] wiec i ja sie pochwale. Okresu powinnam dostac w poniedzialak do dzisiaj brak. Test z dzisiaj rana. Dzwonilam juz do przychodni umowiona jestem za 3 tyg. Moze wtedy juz bedzie serduszko[emoji813]️[emoji7][emoji813]️. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
Aaaa i oczywiscie to moj najszczesliwszy dzien az sobie wolne w pracy wzielam hehehe. Zobacz załącznik 901800
Gratuluję [emoji9]

Alez tu cisza i spokoj a ja z emocji spac nie moge. Ogladamy z małżem drzwi wejsciowe ale caly czas wracam do mysli ze rosnie maly czlowiek. Do czasu wizyty nie bede nikomu nic mowic nawet rodzicom. A wy jakie macie podejscie w tych sprawach?

Alez tu cisza i spokoj a ja z emocji spac nie moge. Ogladamy z małżem drzwi wejsciowe ale caly czas wracam do mysli ze rosnie maly czlowiek. Do czasu wizyty nie bede nikomu nic mowic nawet rodzicom. A wy jakie macie podejscie w tych sprawach?
Jesli kiedys sie uda to wole czekać z tą informacją przynajmniej do prenatalnych [emoji6]

reklama
Ja tez wstrzymam się z mówieniem o ciąży do oficjalnego potwierdzenia przez ginekologa. I tak jak @Kamilaaa chciałabym wytrzymać do prenatalnych, nie wiem tylko czy dam radę:) Chwilowo nie powiedziałam jeszcze mężowi, powiem mu dopiero 9.10 po wizycie u lekarza. Jeśli coś by nie poszło nie chciałabym go teraz matrwić, bardzo czeka na drugie dziecko.

Do góry