Wcześniejszy poród, syn też dwa tygodnie wcześniej wyszedł, ja wizytę już umówiłam na za niecałe dwa tygodnie, będzie wtedy dokładnie 6+2. Liczę że będzie coś widaćHahahah liczysz na cesarke czy wczesniejszy porod? Dla mnie czerwiec jest idealny. Masz juz umowiona wizyte?
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Gratuluję [emoji9]Witam nowe mamy troche mnie nie bylo poniewaz spedzalam czas tylko z rodzina i zrobilismy sobie 3 dni bez internetu. Czasami tak robimy by odpoczac od tej cholernej technologii.
Na poczatku witam nowe mamy.
Doczytalam ze juz jedna fasolka nam rosnie[emoji846] wiec i ja sie pochwale. Okresu powinnam dostac w poniedzialak do dzisiaj brak. Test z dzisiaj rana. Dzwonilam juz do przychodni umowiona jestem za 3 tyg. Moze wtedy juz bedzie serduszko[emoji813]️[emoji7][emoji813]️. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
Aaaa i oczywiscie to moj najszczesliwszy dzien az sobie wolne w pracy wzielam hehehe. Zobacz załącznik 901800
martoosia04
Gratulacje dla nowych zafasolkowanych.
Kciuki zacisniete[emoji846][emoji109]Oby tak dalej ja już po staraniach i teraz najdłuższy czas czyli czekanie na testowanie
Alez tu cisza i spokoj a ja z emocji spac nie moge. Ogladamy z małżem drzwi wejsciowe ale caly czas wracam do mysli ze rosnie maly czlowiek. Do czasu wizyty nie bede nikomu nic mowic nawet rodzicom. A wy jakie macie podejscie w tych sprawach?
Kaamilaaa
Jesli kiedys sie uda to wole czekać z tą informacją przynajmniej do prenatalnych [emoji6]Alez tu cisza i spokoj a ja z emocji spac nie moge. Ogladamy z małżem drzwi wejsciowe ale caly czas wracam do mysli ze rosnie maly czlowiek. Do czasu wizyty nie bede nikomu nic mowic nawet rodzicom. A wy jakie macie podejscie w tych sprawach?
reklama
Silje1008
Ja tez wstrzymam się z mówieniem o ciąży do oficjalnego potwierdzenia przez ginekologa. I tak jak @Kamilaaa chciałabym wytrzymać do prenatalnych, nie wiem tylko czy dam radę Chwilowo nie powiedziałam jeszcze mężowi, powiem mu dopiero 9.10 po wizycie u lekarza. Jeśli coś by nie poszło nie chciałabym go teraz matrwić, bardzo czeka na drugie dziecko.