Test raczej rozwiewa wątpliwościDziewczyny, 2 dni temu zrobiłam test, którego nie wyrzuciłam. Był biały. Dziś plamienie myślałam, ze okres. Znalazłam wieczorem w łazience ten test i patrzę a na nim 2 kreski. Nie myśląc długo zrobiłam 5 minut temu drugi, 2 kreski!! O co chodzi z tym plamieniem?
reklama
Silje1008
Fanka BB :)
Test raczej rozwiewa wątpliwości
Silje1008
Fanka BB :)
Oczywiście, ze rozwiewa. Zmartwiłam się tylko tym plamieniem:/ jutro umówię się na wizytę do gina.Test raczej rozwiewa wątpliwości
Qziem
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, 2 dni temu zrobiłam test, którego nie wyrzuciłam. Był biały. Dziś plamienie myślałam, ze okres. Znalazłam wieczorem w łazience ten test i patrzę a na nim 2 kreski. Nie myśląc długo zrobiłam 5 minut temu drugi, 2 kreski!! O co chodzi z tym plamieniem?
Gratuluje! Zbadaj sobie progesteron.
Lepiej idź, masz racjęOczywiście, ze rozwiewa. Zmartwiłam się tylko tym plamieniem:/ jutro umówię się na wizytę do gina.
Witam nowe mamy troche mnie nie bylo poniewaz spedzalam czas tylko z rodzina i zrobilismy sobie 3 dni bez internetu. Czasami tak robimy by odpoczac od tej cholernej technologii.
Na poczatku witam nowe mamy.
Doczytalam ze juz jedna fasolka nam rosnie[emoji846] wiec i ja sie pochwale. Okresu powinnam dostac w poniedzialak do dzisiaj brak. Test z dzisiaj rana. Dzwonilam juz do przychodni umowiona jestem za 3 tyg. Moze wtedy juz bedzie serduszko[emoji813]️[emoji7][emoji813]️. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
Aaaa i oczywiscie to moj najszczesliwszy dzien az sobie wolne w pracy wzielam hehehe.
Doczytalam ze juz jedna fasolka nam rosnie[emoji846] wiec i ja sie pochwale. Okresu powinnam dostac w poniedzialak do dzisiaj brak. Test z dzisiaj rana. Dzwonilam juz do przychodni umowiona jestem za 3 tyg. Moze wtedy juz bedzie serduszko[emoji813]️[emoji7][emoji813]️. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
Aaaa i oczywiscie to moj najszczesliwszy dzien az sobie wolne w pracy wzielam hehehe.
Załączniki
Gratulacje na kiedy termin?Witam nowe mamy troche mnie nie bylo poniewaz spedzalam czas tylko z rodzina i zrobilismy sobie 3 dni bez internetu. Czasami tak robimy by odpoczac od tej cholernej technologii.
Aaaa i oczywiscie to moj najszczesliwszy dzien az sobie wolne w pracy wzielam hehehe. Zobacz załącznik 901800
Z moich wyliczen 1, 2 czerwiec [emoji846] ale wszystko zweryfikuje sie pozniej.Gratulacje na kiedy termin?
To mamy podobny termin chociaż termin terminem a życie zweryfikuje, bo ja ogólnie uważam że do końca maja będę rozpakowanaZ moich wyliczen 1, 2 czerwiec [emoji846] ale wszystko zweryfikuje sie pozniej.
reklama
Hahahah liczysz na cesarke czy wczesniejszy porod? Dla mnie czerwiec jest idealny. Masz juz umowiona wizyte?To mamy podobny termin chociaż termin terminem a życie zweryfikuje, bo ja ogólnie uważam że do końca maja będę rozpakowana