reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny, 2 dni temu zrobiłam test, którego nie wyrzuciłam. Był biały. Dziś plamienie myślałam, ze okres. Znalazłam wieczorem w łazience ten test i patrzę a na nim 2 kreski. Nie myśląc długo zrobiłam 5 minut temu drugi, 2 kreski!! O co chodzi z tym plamieniem?
Test raczej rozwiewa wątpliwości

reklama
Dziewczyny, 2 dni temu zrobiłam test, którego nie wyrzuciłam. Był biały. Dziś plamienie myślałam, ze okres. Znalazłam wieczorem w łazience ten test i patrzę a na nim 2 kreski. Nie myśląc długo zrobiłam 5 minut temu drugi, 2 kreski!! O co chodzi z tym plamieniem?

Gratuluje! ❤️ Zbadaj sobie progesteron.

Witam nowe mamy troche mnie nie bylo poniewaz spedzalam czas tylko z rodzina i zrobilismy sobie 3 dni bez internetu. Czasami tak robimy by odpoczac od tej cholernej technologii.
Na poczatku witam nowe mamy.
Doczytalam ze juz jedna fasolka nam rosnie[emoji846] wiec i ja sie pochwale. Okresu powinnam dostac w poniedzialak do dzisiaj brak. Test z dzisiaj rana. Dzwonilam juz do przychodni umowiona jestem za 3 tyg. Moze wtedy juz bedzie serduszko[emoji813]️[emoji7][emoji813]️. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
Aaaa i oczywiscie to moj najszczesliwszy dzien az sobie wolne w pracy wzielam hehehe.
IMG_20180926_074005.jpg

Załączniki

• IMG_20180926_074005.jpg
    IMG_20180926_074005.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 644
Witam nowe mamy troche mnie nie bylo poniewaz spedzalam czas tylko z rodzina i zrobilismy sobie 3 dni bez internetu. Czasami tak robimy by odpoczac od tej cholernej technologii.
Na poczatku witam nowe mamy.
Doczytalam ze juz jedna fasolka nam rosnie[emoji846] wiec i ja sie pochwale. Okresu powinnam dostac w poniedzialak do dzisiaj brak. Test z dzisiaj rana. Dzwonilam juz do przychodni umowiona jestem za 3 tyg. Moze wtedy juz bedzie serduszko[emoji813]️[emoji7][emoji813]️. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
Aaaa i oczywiscie to moj najszczesliwszy dzien az sobie wolne w pracy wzielam hehehe. Zobacz załącznik 901800
Gratulacje :) na kiedy termin? :)

reklama
To mamy podobny termin :) chociaż termin terminem a życie zweryfikuje, bo ja ogólnie uważam że do końca maja będę rozpakowana :)
Hahahah liczysz na cesarke czy wczesniejszy porod? Dla mnie czerwiec jest idealny. Masz juz umowiona wizyte?

Do góry