Oj biedna trzymam kciuki żeby ten następny cykl był dla ciebie szczęśliwyDziewczyny, niestety u mnie dziś 1dc. Zaczynamy 5cs. Póki co zniknę, bo nie chcę się nakręcać. Chce mi się tylko ryczeć. Teraz moim celem będą badania hormonów i tarczycy.
reklama
Meliska89
Fanka BB :)
Przykro mi że się nie udało. Zrób badania. Będziesz wiedziała na czym stoisz. Życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki za kolejne starania.Dziewczyny, niestety u mnie dziś 1dc. Zaczynamy 5cs. Póki co zniknę, bo nie chcę się nakręcać. Chce mi się tylko ryczeć. Teraz moim celem będą badania hormonów i tarczycy.
Ooo jak.przykro (Dziewczyny, niestety u mnie dziś 1dc. Zaczynamy 5cs. Póki co zniknę, bo nie chcę się nakręcać. Chce mi się tylko ryczeć. Teraz moim celem będą badania hormonów i tarczycy.
Ewelina245
Przykro mi bardzo, ale trzymam kciukasy za następne podejście.Dziewczyny, niestety u mnie dziś 1dc. Zaczynamy 5cs. Póki co zniknę, bo nie chcę się nakręcać. Chce mi się tylko ryczeć. Teraz moim celem będą badania hormonów i tarczycy.
Ja przed planowaniem robiłam badania tarczycy. Tsh mam w normie jednak ma 2 zmiany 2,5 cm, i tarczyca po ciąży do wycięcia.
martoosia04
Dziś sobie popłaczę, choć mówię, już nastawiałam się na brak ciąży od jakiegoś tygodnia. A od 3dc już podziałam z badaniami.
Rozumiem twój żal, jeśli cię to w jakiś sposób pocieszy to ja dziś na Maxa się poklocilam z mężem, do teraz chce mi się płakać, nawet już miałam myśli typu po co mi te drugie dziecko skoro przy jednym już mam przewalone nawet teraz aż mi do płaczuDziś sobie popłaczę, choć mówię, już nastawiałam się na brak ciąży od jakiegoś tygodnia. A od 3dc już podziałam z badaniami.
martoosia04
Kochana nie mów tak :* teraz hormony działają u ciebie :* Będzie dobrze.Rozumiem twój żal, jeśli cię to w jakiś sposób pocieszy to ja dziś na Maxa się poklocilam z mężem, do teraz chce mi się płakać, nawet już miałam myśli typu po co mi te drugie dziecko skoro przy jednym już mam przewalone nawet teraz aż mi do płaczu
Wiem wiem że robi mi się znowu kalafior z mózgu ale brak pomocy męża coraz bardziej daje mi się we znakiKochana nie mów tak :* teraz hormony działają u ciebie :* Będzie dobrze.
Ostatnia edycja:
Przykre to wszystko... Czekamy z miesiąca na miesiąc na objawy, na 2 kreski, a ta co nie chce zachodzi donosi i ma gdzies dziecko bo go nie chciala... Mowie o skrajnej patologii oczywiście... Ale przyjdzie czas na każdą z nas... Ja sobie tłumaczę ze widocznie te wszystkie nie powodzenia byly spowodowane jakąś siłą wyższą i to nie był ten czas....
reklama