reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja mam dokładnie to samo , chociaż ostatnio śmiałam się do mojego meza że nie chce płci znać [emoji16]
A mi wszyscy dookoła mówią, że bedzie dziewczynka, a ja tego nie czuję jakoś [emoji39]

A na ciuszki też jeszcze zaczekam, są też śliczne unisex ale na to będzie jeszcze sporo czasu, a wybór się przecież w sklepach nie zmniejszy [emoji39]

reklama
A mi wszyscy dookoła mówią, że bedzie dziewczynka, a ja tego nie czuję jakoś [emoji39]

A na ciuszki też jeszcze zaczekam, są też śliczne unisex ale na to będzie jeszcze sporo czasu, a wybór się przecież w sklepach nie zmniejszy [emoji39]
U mnie też mówią że dziewczynka , a ja uważam że wszystko mi jedno żeby tylko dobrze było i zdrowe a kochać będzie się tak samo

Ja mam dokładnie to samo , chociaż ostatnio śmiałam się do mojego meza że nie chce płci znać [emoji16]
A ja wole mieć ciuszki unisex, mam dużo i dla dziewczynki i dla chłopca ale unisex najwięcej i chyba najladniejsze są [emoji6]
Ja nie chcę nic kupować póki nie poznam płci dzieciątka... Nie chcę kupować bezpłciowych :):p
Ja nie chce znac, bo to fajna niespodzianka po porodzie [emoji6]

U mnie zdania podzielone, część twierdzi, że dziewczynka, w część, że chłopczyk. Mi tam wszystko jedno, ale będę chciała znać płeć...

U mnie tez wszyscy tak mowili [emoji1] no coz pomylili sie [emoji1]

Ja ogolnie nie mam zadnych przeczuc co do płci [emoji57] będzie co bedzie chociaż wiecie imie dla dziewczynki juz wybrane zaklepane wiec latwiej by bylo gdyby byla dziewczynka (z meskimi nie umiemy dojsc do porozumienia[emoji23]), no i marzy mi sie dziewczynka[emoji7] nie chce byc juz zawsze jedyna baba w domu [emoji23]

A ja wole mieć ciuszki unisex, mam dużo i dla dziewczynki i dla chłopca ale unisex najwięcej i chyba najladniejsze są [emoji6] Ja nie chce znac, bo to fajna niespodzianka po porodzie [emoji6]
No wiadomo każdy ma inne zdanie, ja nie wytrzymam do porodu :) To moja pierwsza ciąża i jestem ciekawa wszystkiego :)
Ostatnio trochę teściową zgasiłam, bo właśnie była rozmowa a propo płci i ona do mnie mowi, że jak będę znała płeć to żebym nikomu nie mówiła. Na co ja jej krótko, że to moja sprawa komu powiem.

U mnie tez wszyscy tak mowili [emoji1] no coz pomylili sie [emoji1]

Ja ogolnie nie mam zadnych przeczuc co do płci [emoji57] będzie co bedzie chociaż wiecie imie dla dziewczynki juz wybrane zaklepane wiec latwiej by bylo gdyby byla dziewczynka (z meskimi nie umiemy dojsc do porozumienia[emoji23]), no i marzy mi sie dziewczynka[emoji7] nie chce byc juz zawsze jedyna baba w domu [emoji23]
U mnie pewnie też się pomylą [emoji39]

A Tobie się nie dziwię jak masz już chłopca [emoji3] naprawdę chcesz czekać do porodu z ta wieścią? Podziwiam za cierpliwość [emoji54] [emoji6] nie bedziesz oglądać późniejszych USG żeby czegoś nie zauważyć? ;)

reklama
Do góry