reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja ogolnie jestem z tych co z zakupami nie przesadza (całą wyprawke dla młodego zrobilam za okolo 1500zł wiec...) [emoji6] co najwyzej ciuszki, uwielbiam te male ubranka [emoji6] no ale ja mam 4wielkie kartony ubranek wiec nie mam co szaleć [emoji6]
Ja boję się właśnie tych malutkich ubranek :) to zło wcielone dla portfela [emoji16]

reklama
Ja też we wtorek ,to moja druga od początku tej ciąży.
Moja też druga będzie :)
U mnie mdłości to rzadkość , za to brzuch ciągnie i napina się i piersi bola
Ja brzucha, nie czuję,... Nie boli ani nic tylko piersi... No i mdłości na pierwszym planie

Na prenatalne najlepiej iść w skończonym 12 tygodniu, wtedy dziecko ma idealny wymiar :) w poprzedniej ciąży byłam przy 12+1, teraz chyba równe 12 będzie bo taki termin mi odpowiadal

Witajcie Dziewczyny :-)
@Kaamilaaa powodzenia w skromnych zakupach :-D
@ilonaz @asiakkk94 kciuki za wizyty.

Mąż ogarnął zdrowe śniadanie na ciepło i zupę na obiad. Ale ja lubię weekendy :-) Po drugim śniadaniu jedziemy na małą wycieczkę, mam nadzieję, że dam radę i nie oklapne z sił ledwo wyjdziemy z domu.
Miłego dnia!

Ja dzis mam isc "tylko" po kilka rzeczy dla siebie [emoji1] ahaa juz to widze jak wejde do pepco to najpierw tez pewnie wpadne w dzieciece ciuszki [emoji1] ale musze sie hamowac, przecież ja juz tyle ma [emoji23]
Trzynastka bedzie szczęśliwa [emoji6]dla mnie 13 jest bardzo szczęśliwa - udalo nam sie z ciąża w 13cyklu starań [emoji6]
A prenatalne to miedzy 11 a 14tc,
Ja pojde albo okolo 26.11 (12+4) lub 3.12 (13+4) [emoji6]Ojj biedna [emoji20]

Ale będziecie robić usg?
Kurcze, ja to już schizuje. W ogóle nie czuje się jakbym w ciąży była. Jedynie to senność mnie męczy, ale też nie zawsze.

Ja też z zakupami się wytrzymuje. Nawet nie wyciągam kartonów po synku. Poczekam jeszcze z tym kilka tygodni.

Ja boję się właśnie tych malutkich ubranek :) to zło wcielone dla portfela [emoji16]
Ja miałam duzo od znajomych, ale większość kupowalam używanych, kilka moze sztuk nowych takich na wyjscia [emoji14] przy maluchu ktory czesto ulewa, często zabrudza ubranka moim zdaniem nie ma co kupowac nie wiadomo jakich[emoji6]
Ja ogolnie oszczedna jestem wiec wiesz ja za wszystko razem z wozkiem lozeczkiem i wszystkim totalnie dalam okolo 1500zl wiec jak na cala wyprawkę to jednak bardzo oszczednie [emoji6][emoji14]

reklama
Do góry