reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja ogolnie jestem z tych co z zakupami nie przesadza (całą wyprawke dla młodego zrobilam za okolo 1500zł wiec...) [emoji6] co najwyzej ciuszki, uwielbiam te male ubranka [emoji6] no ale ja mam 4wielkie kartony ubranek wiec nie mam co szaleć [emoji6]
Ja boję się właśnie tych malutkich ubranek :) to zło wcielone dla portfela [emoji16]

reklama
Ja też we wtorek ,to moja druga od początku tej ciąży.
Moja też druga będzie :)
U mnie mdłości to rzadkość , za to brzuch ciągnie i napina się i piersi bola
Ja brzucha, nie czuję,... Nie boli ani nic tylko piersi... No i mdłości na pierwszym planie

Na prenatalne najlepiej iść w skończonym 12 tygodniu, wtedy dziecko ma idealny wymiar :) w poprzedniej ciąży byłam przy 12+1, teraz chyba równe 12 będzie bo taki termin mi odpowiadal

Witajcie Dziewczyny :-)
@Kaamilaaa powodzenia w skromnych zakupach :-D
@ilonaz @asiakkk94 kciuki za wizyty.

Mąż ogarnął zdrowe śniadanie na ciepło i zupę na obiad. Ale ja lubię weekendy :-) Po drugim śniadaniu jedziemy na małą wycieczkę, mam nadzieję, że dam radę i nie oklapne z sił ledwo wyjdziemy z domu.
Miłego dnia!

Ja dzis mam isc "tylko" po kilka rzeczy dla siebie [emoji1] ahaa juz to widze jak wejde do pepco to najpierw tez pewnie wpadne w dzieciece ciuszki [emoji1] ale musze sie hamowac, przecież ja juz tyle ma [emoji23]
Trzynastka bedzie szczęśliwa [emoji6]dla mnie 13 jest bardzo szczęśliwa - udalo nam sie z ciąża w 13cyklu starań [emoji6]
A prenatalne to miedzy 11 a 14tc,
Ja pojde albo okolo 26.11 (12+4) lub 3.12 (13+4) [emoji6]Ojj biedna [emoji20]

Ale będziecie robić usg?
Kurcze, ja to już schizuje. W ogóle nie czuje się jakbym w ciąży była. Jedynie to senność mnie męczy, ale też nie zawsze.

Ja też z zakupami się wytrzymuje. Nawet nie wyciągam kartonów po synku. Poczekam jeszcze z tym kilka tygodni.

Ja boję się właśnie tych malutkich ubranek :) to zło wcielone dla portfela [emoji16]
Ja miałam duzo od znajomych, ale większość kupowalam używanych, kilka moze sztuk nowych takich na wyjscia [emoji14] przy maluchu ktory czesto ulewa, często zabrudza ubranka moim zdaniem nie ma co kupowac nie wiadomo jakich[emoji6]
Ja ogolnie oszczedna jestem wiec wiesz ja za wszystko razem z wozkiem lozeczkiem i wszystkim totalnie dalam okolo 1500zl wiec jak na cala wyprawkę to jednak bardzo oszczednie [emoji6][emoji14]

reklama
Do góry