reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja mam dokładnie to samo , chociaż ostatnio śmiałam się do mojego meza że nie chce płci znać [emoji16]
A mi wszyscy dookoła mówią, że bedzie dziewczynka, a ja tego nie czuję jakoś [emoji39]

A na ciuszki też jeszcze zaczekam, są też śliczne unisex ale na to będzie jeszcze sporo czasu, a wybór się przecież w sklepach nie zmniejszy [emoji39]

reklama
A mi wszyscy dookoła mówią, że bedzie dziewczynka, a ja tego nie czuję jakoś [emoji39]

A na ciuszki też jeszcze zaczekam, są też śliczne unisex ale na to będzie jeszcze sporo czasu, a wybór się przecież w sklepach nie zmniejszy [emoji39]
U mnie też mówią że dziewczynka , a ja uważam że wszystko mi jedno żeby tylko dobrze było i zdrowe a kochać będzie się tak samo

Ja mam dokładnie to samo , chociaż ostatnio śmiałam się do mojego meza że nie chce płci znać [emoji16]
A ja wole mieć ciuszki unisex, mam dużo i dla dziewczynki i dla chłopca ale unisex najwięcej i chyba najladniejsze są [emoji6]
Ja nie chcę nic kupować póki nie poznam płci dzieciątka... Nie chcę kupować bezpłciowych :):p
Ja nie chce znac, bo to fajna niespodzianka po porodzie [emoji6]

U mnie zdania podzielone, część twierdzi, że dziewczynka, w część, że chłopczyk. Mi tam wszystko jedno, ale będę chciała znać płeć...

U mnie tez wszyscy tak mowili [emoji1] no coz pomylili sie [emoji1]

Ja ogolnie nie mam zadnych przeczuc co do płci [emoji57] będzie co bedzie chociaż wiecie imie dla dziewczynki juz wybrane zaklepane wiec latwiej by bylo gdyby byla dziewczynka (z meskimi nie umiemy dojsc do porozumienia[emoji23]), no i marzy mi sie dziewczynka[emoji7] nie chce byc juz zawsze jedyna baba w domu [emoji23]

A ja wole mieć ciuszki unisex, mam dużo i dla dziewczynki i dla chłopca ale unisex najwięcej i chyba najladniejsze są [emoji6] Ja nie chce znac, bo to fajna niespodzianka po porodzie [emoji6]
No wiadomo każdy ma inne zdanie, ja nie wytrzymam do porodu :) To moja pierwsza ciąża i jestem ciekawa wszystkiego :)
Ostatnio trochę teściową zgasiłam, bo właśnie była rozmowa a propo płci i ona do mnie mowi, że jak będę znała płeć to żebym nikomu nie mówiła. Na co ja jej krótko, że to moja sprawa komu powiem.

U mnie tez wszyscy tak mowili [emoji1] no coz pomylili sie [emoji1]

Ja ogolnie nie mam zadnych przeczuc co do płci [emoji57] będzie co bedzie chociaż wiecie imie dla dziewczynki juz wybrane zaklepane wiec latwiej by bylo gdyby byla dziewczynka (z meskimi nie umiemy dojsc do porozumienia[emoji23]), no i marzy mi sie dziewczynka[emoji7] nie chce byc juz zawsze jedyna baba w domu [emoji23]
U mnie pewnie też się pomylą [emoji39]

A Tobie się nie dziwię jak masz już chłopca [emoji3] naprawdę chcesz czekać do porodu z ta wieścią? Podziwiam za cierpliwość [emoji54] [emoji6] nie bedziesz oglądać późniejszych USG żeby czegoś nie zauważyć? ;)

reklama
Do góry