reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej!
U mnie wprawdzie pierwsza ciaza więc nie mam porównania ale na wadze też nieco mniej, brzuszek i piersi trochę większe, a poza tym bez zmian.

Nie mam wyjątkowo bliskich zmarłych na cmentarzach (oby tak zostało jak najdłużej...) także dziś plan "rybka w Sopocie", jestem z kuj-pom. także 2h drogi i mogę zaczerpnąć trochę morskiego jodu [emoji7]

W ogóle to śniło mi się, że byłam na chrzcinach u mojego byłego (jeszcze z liceum [emoji28] ), powiedziałam mu, ze jestem w ciazy a on "nie wyobrażam sobie Ciebie jako matki" - wyzwałam go od kretynów i wybiegłam. [emoji3] co za sny...

Miłego dnia Mamusie!
Och, pozdrów mój ukochany Sopot! Mieszkałam tam 10lat, moje dziewczyny tam się urodziły :)

Mi ciągle straszne głupoty się śnią, i zazwyczaj męczące. Poza tym cycki tak mnie bolą, że czasem nie wiem jak mam spać :(
W dodatku kolejny kg na plusie, już 2,5 :dry:

reklama
Hej!
U mnie wprawdzie pierwsza ciaza więc nie mam porównania ale na wadze też nieco mniej, brzuszek i piersi trochę większe, a poza tym bez zmian.

Nie mam wyjątkowo bliskich zmarłych na cmentarzach (oby tak zostało jak najdłużej...) także dziś plan "rybka w Sopocie", jestem z kuj-pom. także 2h drogi i mogę zaczerpnąć trochę morskiego jodu [emoji7]

W ogóle to śniło mi się, że byłam na chrzcinach u mojego byłego (jeszcze z liceum [emoji28] ), powiedziałam mu, ze jestem w ciazy a on "nie wyobrażam sobie Ciebie jako matki" - wyzwałam go od kretynów i wybiegłam. [emoji3] co za sny...

Miłego dnia Mamusie!

Co za sen :-D Miłego odpoczynku w Sopocie. My też nie mamy tutaj bliskich na cmentarzach, więc zaraz idziemy na spacer na molo...ale w Gdyni, nie w Sopocie ;-)

My dzisiaj mamy maraton. Zaliczamy wizyty na 3 cmentarzach. Czrkamu jeszcze na moja siostrę i ruszamy w droge. Takze caly dzieb w rozjazdach.

Och, pozdrów mój ukochany Sopot! Mieszkałam tam 10lat, moje dziewczyny tam się urodziły :)

Mi ciągle straszne głupoty się śnią, i zazwyczaj męczące. Poza tym cycki tak mnie bolą, że czasem nie wiem jak mam spać :(
W dodatku kolejny kg na plusie, już 2,5 :dry:
Pozdrowię [emoji41]

Też mi cycki pękają i coraz mniej wygodne staje się spanie na brzuchu... :( 2,5 to w sumie niewiele, zależy też od wzrostu, bo ja mam marne 163 cm [emoji39]

Ja ja ja . Tez sie rozpedzilam . Mam 3 synow i dzidzie w brzuszku. Tamte porody wszystkie do 25 lat . A teraz mam 32 lata . Boze jak ja calkiem inaczej dojrzalej ta ciąze przezywam . Taka swiadoma taka szczesliwa ze na stare lata ktos bedzie ze mna do kogo bede mogla sie przytulic jak starsi beda tulic swoje dziewczyny [emoji23][emoji16]
O super. To nie jestem sama.
Czyli to czwarte planowałaś?
Ja wcale. Dla mnie to był taki szok ze jeszcze do teraz to przezywam.
Strasznie sie obawiam. Właściwie to wszystkiego. No i ja urodze na 40.
No i ta roczna córka ktora mnie ciągle potrzebuje. Niewiem jak ja to wszystko pogodze.

I ja się witam z 9+ 1 na liczniku:). Właśnie się wpakowaliśmy do auta i jedziemy na coroczny objazd po grobach. Wiecie, ze w Meksyku Wszystkich Świętych świętuje się aż tydzień i to u nich prawdziwa fiesta? Na groby nosi się pokarm ( słodki) i wszystko jest kolorowe. Co miejsce na świecie to zupełnie inne tradycje:) miłego dnia dziewczyny:) bez mdłości i złego nastroju

Dzien dobry [emoji257] ja niestety nie mam możliwości pojechac na groby bliskich wiec zostaje mi tylko zapalenie świeczki w domu [emoji17]
A wczoraj po 20tej oczywiscie jak powalone dzieciaki pukaly do drzwi [emoji34] jak mnie to wkurza [emoji35]
Super!! GRATULACJE [emoji7] [emoji7] Ja chociaż byłam w poniedziałek Też idę 7.11.. Który będziesz mieć Tc?? Dokładnie z tym samym byłam w poniedziałek.. W USG wszytsko super dzidzi i serduszko widać źródła plamienia nie mam się oszczędzać i dostałam Luteine magnez no i w razie krwawienia Duphaston i na ip ale już wszytsko jest ok :) u Ciebie też będzie :) musisz się oszczędzać :)

Ja dziewczyny nie wiem co jest od rana nic nie zjem a wieczorem poprostu chowam jedzenie bo zjadła bym wszytsko co jest w moim zasięgu.. Plamienia już nie mam czasami pobolewa podbrzusze.. . Za tydzień wizyta i juz ciekawa jestem co zobaczę :)
Koncowka 10tc dokladnie 9+6 [emoji6] a u Ciebie ?
Mniam!
Właśnie, moja Pchełka jest podobno wielkości winogrona, witam się z 10 tygodniem :) :)
I ja sie witam w 10tc [emoji1]
Mnie piersi nic nie bolą nawet nie urosły ani nie są spochniete;(
Mnie tez zupełnie nie bolą [emoji6]

reklama
Dzien dobry [emoji257] ja niestety nie mam możliwości pojechac na groby bliskich wiec zostaje mi tylko zapalenie świeczki w domu [emoji17]
A wczoraj po 20tej oczywiscie jak powalone dzieciaki pukaly do drzwi [emoji34] jak mnie to wkurza [emoji35]
Koncowka 10tc dokladnie 9+6 [emoji6] a u Ciebie ? I ja sie witam w 10tc [emoji1]Mnie tez zupełnie nie bolą [emoji6]
Ja 6+4 :)

Do góry