reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny ile u Was na plusie? Bo u mnie już 1 kg a czuje się jakby było z 10. Czy są tu mamy które mają już dzieci i które potrzebują noszenia na rękach? Mam już 17 miesięczną córeczkę, która jeszcze aż tak dobrze nie chodzi i czasem rzeczywiście ją dużo noszę i do tego po schodach. Strasznie się stresuję bo leciutka już nie jest, prawie 11 kg i czuję takie kłócie w dole brzucha jak ją dzwigne
Milena, ja mam ogromny problem z noszeniem. Moja córcia ma 2 lata i miesiąc, jeszcze dużo chce na rączki. Staram się jej tłumaczyć, że nie mogę jej nosić, ale są sytuacje, kiedy trzeba np. zmiana pieluszki, wanna, wsiadanie do samochodu. Moja waży 15 kg. Po weekendzie kiedy byłyśmy same plecy mnie tak bolały, że miałam ochotę płakać a wcześniej nic. Będę pewnie nosić coraz mniej, ale nie jest to łatwe.

Cześć dziewczyny [emoji6]
Ja też już na nogach.
Córka przyszła do mnie do łóżka o 5 (mąż był na nocce) i już nie chciała spać. Włączyłam jej bajki i oglądała, a na drzemałam [emoji23]

Teraz szykujemy się do przedszkola i ja do pracy.

Cieszę się jak dziecko bo dzisiaj ostatni dzień. Urlop do poniedziałku, a od wtorku L4 [emoji16]

Hej [emoji6] A ja się witam z przeziębieniem. Wczoraj mnie obwiało i boli mnie gardło poty mnie zalewają [emoji26] poradzicie cos?

Powiem ci ze nie ogarniam tego [emoji23] tak to u mnie wyglada i nie mam pojecia [emoji23]Dobrze ze nie ja jedyna [emoji1] ogolnie to chce poczekac z info o płci do porodu ale zwyczajnie mnie to ciekawi [emoji1]

I w ogóle taki brzuch mi dzis "wyszedł" [emoji1] chyba jednak to prawda ze w kolejnych ciazach szybciej sie pojawia [emoji1] i jak pojade na swieta to raczej nie ukryje zbyt dlugo [emoji23]Zobacz załącznik 912278Zobacz załącznik 912281
no jaki piękny brzusio:D:D:D

Hej dziewczyny , witam się i ja . Siedzę i pije kawę ale noc miałam ciężka , jak już usnelam to miałam jakieś okropne sny i się budzilam a od rana brzuch bardzo ciągnie

reklama
Do góry