reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To, że ciąża jest młodsza niż om to w zasadzie norma, bo cykle bywają różne. Wszystko będzie dobrze :)

Popieram w 100% a na fb już są grupy więc droga wolna ;)

Trzymam kciuki! :)

Trzymam kciuki za dwa [emoji173]️[emoji173]️

Dziewczyny, mam doła i pracowstręt :(
A co się dzieje? Ja nie mam ciężkiej pracy, a też już bym najchętniej na L4 poszła :/

reklama
To, że ciąża jest młodsza niż om to w zasadzie norma, bo cykle bywają różne. Wszystko będzie dobrze :)

Popieram w 100% a na fb już są grupy więc droga wolna ;)

Trzymam kciuki! :)

Trzymam kciuki za dwa [emoji173]️[emoji173]️

Dziewczyny, mam doła i pracowstręt :(
Cukier na szczęście dziś 88! :)

Kochana, też często łapię doła,czasem krótką chwilę po euforii i wrażeniu "dobrego dnia".. pracowstrętu jeszcze nie mam ale zaczynam się poważnie zastanawiać czy jest sens tak gnać i pracować prawie do końca (pracuję w 2 szkołach na ponad 2 etaty...).

Czyli nie będę w wątku zamkniętym, bo prawie nic nie pisze. Czytam wszystko,ale nie pisze, bo nie mam co nic mi nie dolega, czuje się dobrze, następna wizytę mam 22.11, nie mam dzieci, siedzę w domu na Zwoleniu więc nie mam o czym pisać.. :/
Mam tak samo jak Ty, w domu na L4, dzieci brak, mąż wiecznie w pracy, nuda jednym słowem :) ale dziś jadę z siostrą poszukać dla niej sukni ślubnej :)

Zdrowka [emoji8] i trzymaj sie [emoji8][emoji8] a lekarz to cie chyba niepotrzebnie nastraszyl bo skoro dzidzi tętno wynosi 120 to jest dobrze [emoji8] granice to 110-150 [emoji6] Nasze wielkie tajemnice moze nie [emoji6] ale jak ktoras chciala by napisac cos bardziej osobistego, wrzucić zdjecie swoje, dzieci czy golego brzuszka to raczej lepiej robic to w watku zamknietym bo nie wiesz, kto to czyta[emoji57] i na pewno nie sa to same kobiety w ciąży czy starajace sie [emoji57]Pewnie ze tak [emoji1] opowiedz nam cos o sobie [emoji8]No i właśnie...wyciąganie czegoś na inne wątki, strony (typu bekazmamus itp...) na prawde sie zdarza i to wcale nie jest fajne [emoji53]Wlasnie, to dla mnie tez takie dziwne...wpada ktos na watek na jakims forum i od razu propozycja grupy na fb...
A jesli o grupe na fb chodzi to przeciez takie ciążowe na dany miesiac tez istnieja, mozna wyszukac i dołączyć [emoji6]Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo [emoji8][emoji8][emoji8]Ja jestem jak najbardziej za [emoji4]

Dzien dobry [emoji257] ja juz wstalam bo sasiedzi od 7 sprawdzają nowy zestaw głośników....[emoji45] a moich facetow nic nie budzi [emoji23] śpią dwa susly razem u nas w sypialni [emoji23]

Widzę ze od wczoraj tutaj naprodukowalyscie bardzo dużo postów :p nie nadarzam :)
Od czego zacząć :) to moja pierwsza ciaza - widzę ze cześć z was już ma dzieci :)
Wizytę u gin miałam dokładnie tydzień temu :) i tak fasolka 8mm według usg to był 6t4d natomiast według ostatniej miesiączki 6t6d ... wyniki wszystkie w normie oprócz tsh. Tsh 2,55, lekarz powiedział ze preferują u kobiet w pierwszym trym w okolicy 1 i dał mi tabletki - euthyrox 25 na czczo ... to jakby na tyle :) kolejna wizyta 20.11 :)
Jeszcze co do moich objawów to mdłości mam niewielkie i jednego dnia są drugiego brak natomiast biust boli i często latam do wc :)

reklama
Do góry