reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny,
Te dwa tygodnie od ostatniej wizyty minęły mi mega szybko, mnóstwo spraw do załatwienia, a z moimi rozrabiakami to jeszcze szybciej
Jestem po wizycie, jest jeden maluszek, ten drugi pęcherzyk zniknął, więc pewnie nic tam nie było. Serduszko ❤ pięknie bije, czyli wszystko ok.
Termin wg usg wychodzi na 21.06.2019 inaczej niż wg om, ale to przez moje długaśne cykle.
Produkujecie taką ilość postów, że w życiu was nie nadrobie

U mnie dziś wieczorem wizyta i tez się okaże czy będą dwa czy jeden się wchłonął, tylko, ze u mnie serduszka już biły w obu

Nie przechodziłam toxo pomimo 19lat mieszkania ma wsi, gdzie zawsze mieliśmy koty, sąsiedzi mieli koty, koleżanki itd.
Teraz też będę mieć kontakt sporadyczny z kotami (moja mama ma i siostry). Ale nie dajmy się zwariować, od poglaskania kota nie zarażę się.
A owoce i warzywa zawsze myję.
Mi w poprzedniej ciąży toxo wyszło dodatnie. Ale nic z tego nie było. Po prostu wyszło ze musiałam kiedyś chorować a nawet nie wiedziałam o tym.

Co do zamknietego watku juz tu kiedys pisalysmy ze mozna taki zrobic po 1 prenatalnych wtedy juz malo kto dolącza. Do zamknietego zostana dopisane te ktore sie udzielaja i pisza bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile tu jest dziewczyn ktore sie tylko przywitaly i koniec. Albo napisaly przywitanie 1,5msc cisza i drugi post zeby wybaczyc ze malo bywa, no jak mamy takiego kogos poznac?? Pozwalac by nas podczytywal i ogl zdjecia??? Atakich osob jest od gromaaaa. Dlatego mysle ze. Musze wygospodarowac jedno popoludnie spisac wszystkie nicki zobaczyc ktore sa i dziela soe z nami troskami i szczesciem zrobic tabelke a pozniej watek zamkniety. Ogarne to jeszcze dziewczyny w tym. Tyg. Jestescie za tym?? Oczywicie zamkniety ciut pozniej. Najpierw nicki i tabelka a troche nas jest.
Czyli nie będę w wątku zamkniętym, bo prawie nic nie pisze. Czytam wszystko,ale nie pisze, bo nie mam co nic mi nie dolega, czuje się dobrze, następna wizytę mam 22.11, nie mam dzieci, siedzę w domu na Zwoleniu więc nie mam o czym pisać.. :/

reklama
Hej dziewczyny , ostatnio rzadko jestem ale psychicznie już nie wytrzymuje , wczoraj kolejne usg miałam , lekarz stwierdził że ciąża jest albo tydzień młodsza albo źle się rozwija ... W następny czwartek mam po raz kolejny iść na usg .... Jestem już załamana.
To, że ciąża jest młodsza niż om to w zasadzie norma, bo cykle bywają różne. Wszystko będzie dobrze :)

Co do zamknietego watku juz tu kiedys pisalysmy ze mozna taki zrobic po 1 prenatalnych wtedy juz malo kto dolącza. Do zamknietego zostana dopisane te ktore sie udzielaja i pisza bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile tu jest dziewczyn ktore sie tylko przywitaly i koniec. Albo napisaly przywitanie 1,5msc cisza i drugi post zeby wybaczyc ze malo bywa, no jak mamy takiego kogos poznac?? Pozwalac by nas podczytywal i ogl zdjecia??? Atakich osob jest od gromaaaa. Dlatego mysle ze. Musze wygospodarowac jedno popoludnie spisac wszystkie nicki zobaczyc ktore sa i dziela soe z nami troskami i szczesciem zrobic tabelke a pozniej watek zamkniety. Ogarne to jeszcze dziewczyny w tym. Tyg. Jestescie za tym?? Oczywicie zamkniety ciut pozniej. Najpierw nicki i tabelka a troche nas jest.
Popieram w 100% a na fb już są grupy więc droga wolna ;)
A tak w ogóle to cześć Mamusie! Wczoraj mialam strasznie zabiegany dzień dlatego mnie tu nie było. Cieszę się z wszystkich dobrych wieści! :)

Idę do sąsiadki zmierzyć cukier na czczo.. trzymajcie kciuki żeby nie było ponad 100 jak na ostatnich wynikach...
Trzymam kciuki! :)
U mnie dziś wieczorem wizyta i tez się okaże czy będą dwa czy jeden się wchłonął, tylko, ze u mnie serduszka już biły w obu
Trzymam kciuki za dwa ❤️❤️

Dziewczyny, mam doła i pracowstręt :(

Do góry