reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny,
Te dwa tygodnie od ostatniej wizyty minęły mi mega szybko, mnóstwo spraw do załatwienia, a z moimi rozrabiakami to jeszcze szybciej
Jestem po wizycie, jest jeden maluszek, ten drugi pęcherzyk zniknął, więc pewnie nic tam nie było. Serduszko ❤ pięknie bije, czyli wszystko ok.
Termin wg usg wychodzi na 21.06.2019 inaczej niż wg om, ale to przez moje długaśne cykle.
Produkujecie taką ilość postów, że w życiu was nie nadrobie

U mnie dziś wieczorem wizyta i tez się okaże czy będą dwa czy jeden się wchłonął, tylko, ze u mnie serduszka już biły w obu

Nie przechodziłam toxo pomimo 19lat mieszkania ma wsi, gdzie zawsze mieliśmy koty, sąsiedzi mieli koty, koleżanki itd.
Teraz też będę mieć kontakt sporadyczny z kotami (moja mama ma i siostry). Ale nie dajmy się zwariować, od poglaskania kota nie zarażę się.
A owoce i warzywa zawsze myję.
Mi w poprzedniej ciąży toxo wyszło dodatnie. Ale nic z tego nie było. Po prostu wyszło ze musiałam kiedyś chorować a nawet nie wiedziałam o tym.

Co do zamknietego watku juz tu kiedys pisalysmy ze mozna taki zrobic po 1 prenatalnych wtedy juz malo kto dolącza. Do zamknietego zostana dopisane te ktore sie udzielaja i pisza bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile tu jest dziewczyn ktore sie tylko przywitaly i koniec. Albo napisaly przywitanie 1,5msc cisza i drugi post zeby wybaczyc ze malo bywa, no jak mamy takiego kogos poznac?? Pozwalac by nas podczytywal i ogl zdjecia??? Atakich osob jest od gromaaaa. Dlatego mysle ze. Musze wygospodarowac jedno popoludnie spisac wszystkie nicki zobaczyc ktore sa i dziela soe z nami troskami i szczesciem zrobic tabelke a pozniej watek zamkniety. Ogarne to jeszcze dziewczyny w tym. Tyg. Jestescie za tym?? Oczywicie zamkniety ciut pozniej. Najpierw nicki i tabelka a troche nas jest.
Czyli nie będę w wątku zamkniętym, bo prawie nic nie pisze. Czytam wszystko,ale nie pisze, bo nie mam co nic mi nie dolega, czuje się dobrze, następna wizytę mam 22.11, nie mam dzieci, siedzę w domu na Zwoleniu więc nie mam o czym pisać.. :/

reklama
Hej dziewczyny , ostatnio rzadko jestem ale psychicznie już nie wytrzymuje , wczoraj kolejne usg miałam , lekarz stwierdził że ciąża jest albo tydzień młodsza albo źle się rozwija ... W następny czwartek mam po raz kolejny iść na usg .... Jestem już załamana.
To, że ciąża jest młodsza niż om to w zasadzie norma, bo cykle bywają różne. Wszystko będzie dobrze :)

Co do zamknietego watku juz tu kiedys pisalysmy ze mozna taki zrobic po 1 prenatalnych wtedy juz malo kto dolącza. Do zamknietego zostana dopisane te ktore sie udzielaja i pisza bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile tu jest dziewczyn ktore sie tylko przywitaly i koniec. Albo napisaly przywitanie 1,5msc cisza i drugi post zeby wybaczyc ze malo bywa, no jak mamy takiego kogos poznac?? Pozwalac by nas podczytywal i ogl zdjecia??? Atakich osob jest od gromaaaa. Dlatego mysle ze. Musze wygospodarowac jedno popoludnie spisac wszystkie nicki zobaczyc ktore sa i dziela soe z nami troskami i szczesciem zrobic tabelke a pozniej watek zamkniety. Ogarne to jeszcze dziewczyny w tym. Tyg. Jestescie za tym?? Oczywicie zamkniety ciut pozniej. Najpierw nicki i tabelka a troche nas jest.
Popieram w 100% a na fb już są grupy więc droga wolna ;)
A tak w ogóle to cześć Mamusie! Wczoraj mialam strasznie zabiegany dzień dlatego mnie tu nie było. Cieszę się z wszystkich dobrych wieści! :)

Idę do sąsiadki zmierzyć cukier na czczo.. trzymajcie kciuki żeby nie było ponad 100 jak na ostatnich wynikach...
Trzymam kciuki! :)
U mnie dziś wieczorem wizyta i tez się okaże czy będą dwa czy jeden się wchłonął, tylko, ze u mnie serduszka już biły w obu
Trzymam kciuki za dwa ❤️❤️

Dziewczyny, mam doła i pracowstręt :(

Do góry