reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A co się dzieje? Ja nie mam ciężkiej pracy, a też już bym najchętniej na L4 poszła :/

Jak i ja...
Na razie chyba poproszę o tydzień czy dwa, bo pewnie zatesknie za wychodzeniem do ludzi...

Cukier na szczęście dziś 88! :)

Kochana, też często łapię doła,czasem krótką chwilę po euforii i wrażeniu "dobrego dnia".. pracowstrętu jeszcze nie mam ale zaczynam się poważnie zastanawiać czy jest sens tak gnać i pracować prawie do końca (pracuję w 2 szkołach na ponad 2 etaty...).

Praca lekka, przy kompie ale męczy mnie to, że cały dzień tu siedzę i jak wracam to już wieczór, zero życia. Ani na spacer wyjść, ani nic fajnego nie ma czasu zrobić. Po urlopie oczywiście mnie ten dół złapał :p

Pozazdrościć takiego spokoju w pierwszej ciąży. Każda kolejna juz bedzie inna...bo nie ma się czasu tyle dla siebie i na odpoczynek. Celebrujcie ten czas [emoji4]
Na samym poczatku mialam troche zawirowania i stresów no ale odpukac narazie jest ok. Jedynie co to meczy mnie od wczoraj ból kości ogonowej czy ktoś tak ma?

Na samym poczatku mialam troche zawirowania i stresów no ale odpukac narazie jest ok. Jedynie co to meczy mnie od wczoraj ból kości ogonowej czy ktoś tak ma?
Chyba to normalny objaw. W pierwszej ciąży tez mialam podobne. Pamietam jak mnie bardzo bolały żebra jak się rozciagału zeby pomieścić brzuszek A jestem dość drobnej figury . A już w drugiej tego tak nie czułam . Myślę ze wszystko się rozciąga i stąd te różne bóle kosci i stawów.

reklama
Do góry