reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Nie panikuj moja druga ciąża była aż o dwa tygodnie młodsza niż wychodziło z om:) wiem, że też trudne ale spróbuj mieć pozytywne nastawienie:)
Staram się myśleć pozytywnie ale to zdanie lekarza : powtórzymy usg w następny czwartek chyba że matka natura wcześniej zaingeruje '' zabrzmiało jak wyrok

reklama
Uparciuch z niego, ale może warto mu wytłumaczyć, ze na dłuższa metę lepiej zrobić porządek z przepuklina? I to wcześniej niż później, bo jeśli się zdecyduje po porodzie to będziesz miała 2 niemowlaków ;)
Właśnie tego argumentu zamierzam użyć [emoji23] bo wczoraj ja już sił nie miałam mu tłumaczyć.. Jeszcze miałam takiego pacjentka który za późno się dowiedział o przepuklinie nie zoperowal jej i niestety stracił czucie w nodze.. Może to ku da do myślenia

Niby pocieszam się że przecież lekarz widział wczoraj 3mm zarodek , jednak uraz z poprzednich ciąż pozostał... Tak bardzo chciałabym zobaczyć już bijące seeduszko
Zawsze jakiś niepokój będzie, ale trzeba być dobrej myśli.. głowa do góry i musisz wierzyć, że tym razem będzie inaczej
A ile tygodni ma Twoja ciąża?

Co do zamknietego watku juz tu kiedys pisalysmy ze mozna taki zrobic po 1 prenatalnych wtedy juz malo kto dolącza. Do zamknietego zostana dopisane te ktore sie udzielaja i pisza bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile tu jest dziewczyn ktore sie tylko przywitaly i koniec. Albo napisaly przywitanie 1,5msc cisza i drugi post zeby wybaczyc ze malo bywa, no jak mamy takiego kogos poznac?? Pozwalac by nas podczytywal i ogl zdjecia??? Atakich osob jest od gromaaaa. Dlatego mysle ze. Musze wygospodarowac jedno popoludnie spisac wszystkie nicki zobaczyc ktore sa i dziela soe z nami troskami i szczesciem zrobic tabelke a pozniej watek zamkniety. Ogarne to jeszcze dziewczyny w tym. Tyg. Jestescie za tym?? Oczywicie zamkniety ciut pozniej. Najpierw nicki i tabelka a troche nas jest.
pewnie:)

Co do zamknietego watku juz tu kiedys pisalysmy ze mozna taki zrobic po 1 prenatalnych wtedy juz malo kto dolącza. Do zamknietego zostana dopisane te ktore sie udzielaja i pisza bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile tu jest dziewczyn ktore sie tylko przywitaly i koniec. Albo napisaly przywitanie 1,5msc cisza i drugi post zeby wybaczyc ze malo bywa, no jak mamy takiego kogos poznac?? Pozwalac by nas podczytywal i ogl zdjecia??? Atakich osob jest od gromaaaa. Dlatego mysle ze. Musze wygospodarowac jedno popoludnie spisac wszystkie nicki zobaczyc ktore sa i dziela soe z nami troskami i szczesciem zrobic tabelke a pozniej watek zamkniety. Ogarne to jeszcze dziewczyny w tym. Tyg. Jestescie za tym?? Oczywicie zamkniety ciut pozniej. Najpierw nicki i tabelka a troche nas jest.
Ja jestem jak najbardziej za tym . Jestem nową osobą Ale miare możliwości przy moich łobuzach staram się uczestniczyć.

Niby pocieszam się że przecież lekarz widział wczoraj 3mm zarodek , jednak uraz z poprzednich ciąż pozostał... Tak bardzo chciałabym zobaczyć już bijące seeduszko
Moja druga ciąża była tez młodsza, na początku to już w ogóle lekarz mnie tak nastawił ze bylam załamana. A później było wszystko w porządku. Mój synek urodził się w 34 tygodniu caly I zdrowy
A teraz ma 2 i pół roku. Głowa do góry! Dużo jest takich przypadków.

reklama
Moja druga ciąża była tez młodsza, na początku to już w ogóle lekarz mnie tak nastawił ze bylam załamana. A później było wszystko w porządku. Mój synek urodził się w 34 tygodniu caly I zdrowy
A teraz ma 2 i pół roku. Głowa do góry! Dużo jest takich przypadków.
Ja wczoraj miałam straszny kryzys po wizycie , już widziałam ten czarny scenariusz , ale staram się myśleć pozytywnie. Tłumacze sobie że kto jak nie ja ma myśleć że jest dobrze

Do góry