Super wiadomość:*Cześć dziewczyny.
Ja już jestem po wizycie.
Standardowo niepotrzebnie się martwiłaś, bo jest wszystko w jak najlepszym porządku. Ciąża starsza o tydzień niż to wynika z ostatniej miesiączki.
Dzidziuś ma 1,23 cm i serduszko pięknie bije.
reklama
Mnie też od kilku dni pobolewaja nerki :/Wszystko super fajnie tylko znów Zaczynaja mnie bolec nerki... [emoji22]
Pianistka1991
Fanka BB :)
[emoji20] nie wiem co to ból nerek, ale zaczynam czuć taki dziwny ucisk na kręgosłup..Mnie też od kilku dni pobolewaja nerki :/
Lu_cy
Może inhalacje? Ja też polecam płukanie zatok irigasinem - mnie bardzo pomaga na katar. Myślę że kocyk, gorąca herbata z miodem pomogą, syrop z cebuli można też pić lub zakwas z buraków - ma działanie przeciwzapalneDziewczyny masakra jaka ja przeziębiona.. Kocham prycham, z nosa się leje i ból zatok... Macie jakieś sprawdzone sposoby ?
To chyba norma [emoji16] Ja dziś na przykład wyszłam na spacer z psami... bez psów, gdy zeszłam na parter uświadomiłam sobie, że coś jest nie tak [emoji23] a psy czekały zdezorientowane w mieszkaniu na 4 piętrze [emoji15][emoji23]Ufff, ja też miałam intensywny dzień, ale fakt, że bez dziecka w domu [emoji6]
Czasem zapominam o tym, żeby zwolnić tempo i dzisiaj na przykład podczas energicznego mycia kabiny prysznicowej zrobiło mi się strasznie słabo, a puls podskoczył prawie do 150... nieźle się wystraszyłam.
Dziewczyny, wy też bywacie ostatnio takie roztargnione? Ja po prostu byle kiedy zrobię jakąś głupotę.. tu coś zapomnę, tam coś zostawię. Dziś na przykład do galerii poszłam w płaszczyku, a wróciłam bez [emoji29] zostawiłam w jakiejś przymierzalni i za nic nie mogłam go znaleźć [emoji53]
Woda morska do noska, polecam Sinudafen. Sama właśnie stosuję, udrażnia nos błyskawicznie i jest bezpieczny [emoji6]Dziewczyny masakra jaka ja przeziębiona.. Kocham prycham, z nosa się leje i ból zatok... Macie jakieś sprawdzone sposoby ?
Pianistka1991
Hahaha, Mistrz [emoji2]To chyba norma [emoji16] Ja dziś na przykład wyszłam na spacer z psami... bez psów, gdy zeszłam na parter uświadomiłam sobie, że coś jest nie tak [emoji23] a psy czekały zdezorientowane w mieszkaniu na 4 piętrze [emoji15][emoji23]
reklama