reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A propos buntu dwulatka [emoji39]
IMG_20181027_154545.jpg

Załączniki

• IMG_20181027_154545.jpg
    IMG_20181027_154545.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 297
To mam nadzieję, że u mnie też tak kiedyś będzie. Na razie mam wizję zajmowania się dwójką takich wymagających dzieci i jestem przerażona.

A propos buntu dwulatka [emoji39]Zobacz załącznik 911255
Haha dobre [emoji23]
Swoja drogą uwielbiam ta piosenkę[emoji7][emoji7]
To mam nadzieję, że u mnie też tak kiedyś będzie. Na razie mam wizję zajmowania się dwójką takich wymagających dzieci i jestem przerażona.
Moj ma teraz 4,5roku więc to juz bardziej ogarniety szkrab co sam sie potrafi soba zająć [emoji6] ale jak mial 2,5roku to tez bylo ciężko...wtedy mial bunt i wszystko bylo na NIE, praktycznie pol roku ciaglego krzyku i fochow o wszystko... po trzecich urodzinach wszystko przeszło, znow stal sie malym aniolkiem [emoji14] chociaz charakterek tez potrafi pokazac[emoji6]

Też mam niespełna 2 latka i ciągle płacz nieświadomi o co i ciągle musi być z mamą o ile od rana jest ok tak o tej porze bierze mnie zmęczenie i brak sił...
Pociesza mnie to, że nie jestem jedyną, którą to wykańcza. U mnie płaczu już mniej ale mama potrzebna jest do wszystkiego. Nawet jak za długo w WC siedzę to już woła ;)
Dziewczyny, które są w pierwszej ciąży, delektujcie się chwilami samotności, długo się potem nie powtórzą :)

reklama
Pociesza mnie to, że nie jestem jedyną, którą to wykańcza. U mnie płaczu już mniej ale mama potrzebna jest do wszystkiego. Nawet jak za długo w WC siedzę to już woła ;)
Dziewczyny, które są w pierwszej ciąży, delektujcie się chwilami samotności, długo się potem nie powtórzą :)
Mój często płaczę... Widać że nie radzi sobie z emocjami.. Najgorzej jak przyjedzie siostra z synem.. Mój już wtedy w histerie włada.. Strasznie płaczę jak go widzi a co dopiero jak się zbliży do niego
Ja dzisiaj po wizycie u gina:), Termin delikatnie z usg się zmienił na 4.06, a dzidzia już 2 cm:))))
Super gratulacje :)

Do góry