Wiol86
Fanka BB :)
I przeszło mu?Noo wtedy to moj mlody tez wiekszosc czasu musiał bawic i wszystko robic ze mną lub tz [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I przeszło mu?Noo wtedy to moj mlody tez wiekszosc czasu musiał bawic i wszystko robic ze mną lub tz [emoji6]
Tak [emoji6] z czasem mu przeszlo, sam sobie potrafi wymyslac zabawy i bawic sie w swoim pokoju nawet pol dnia i tylko od czasu do czasu mnie zawola zeby pochwalic sie pomysłem czy nową wieżą z klocow [emoji6]I przeszło mu?
Haha dobre [emoji23]A propos buntu dwulatka [emoji39]Zobacz załącznik 911255
Moj ma teraz 4,5roku więc to juz bardziej ogarniety szkrab co sam sie potrafi soba zająć [emoji6] ale jak mial 2,5roku to tez bylo ciężko...wtedy mial bunt i wszystko bylo na NIE, praktycznie pol roku ciaglego krzyku i fochow o wszystko... po trzecich urodzinach wszystko przeszło, znow stal sie malym aniolkiem [emoji14] chociaz charakterek tez potrafi pokazac[emoji6]To mam nadzieję, że u mnie też tak kiedyś będzie. Na razie mam wizję zajmowania się dwójką takich wymagających dzieci i jestem przerażona.
Też mam niespełna 2 latka i ciągle płacz nieświadomi o co i ciągle musi być z mamą o ile od rana jest ok tak o tej porze bierze mnie zmęczenie i brak sił...2 lata.
Pociesza mnie to, że nie jestem jedyną, którą to wykańcza. U mnie płaczu już mniej ale mama potrzebna jest do wszystkiego. Nawet jak za długo w WC siedzę to już wołaTeż mam niespełna 2 latka i ciągle płacz nieświadomi o co i ciągle musi być z mamą o ile od rana jest ok tak o tej porze bierze mnie zmęczenie i brak sił...
Ja dzisiaj po wizycie u gina, Termin delikatnie z usg się zmienił na 4.06, a dzidzia już 2 cm)))
Mój często płaczę... Widać że nie radzi sobie z emocjami.. Najgorzej jak przyjedzie siostra z synem.. Mój już wtedy w histerie włada.. Strasznie płaczę jak go widzi a co dopiero jak się zbliży do niegoPociesza mnie to, że nie jestem jedyną, którą to wykańcza. U mnie płaczu już mniej ale mama potrzebna jest do wszystkiego. Nawet jak za długo w WC siedzę to już woła
Dziewczyny, które są w pierwszej ciąży, delektujcie się chwilami samotności, długo się potem nie powtórzą
Super gratulacjeJa dzisiaj po wizycie u gina, Termin delikatnie z usg się zmienił na 4.06, a dzidzia już 2 cm)))