Nat Bluebell
Fanka BB :)
Żeby nie było wszystko tak pięknie, teraz jestem mega wściekła na M.  zaraz ze złości idę chyba spać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co się stałoŻeby nie było wszystko tak pięknie, teraz jestem mega wściekła na M.  zaraz ze złości idę chyba spać.
Oczywiście zostań jak się czujesz ogólnieSuper,że wszystko jest okej. dzidzia juz jest duża <3 zaglądam tu dziewczyny do was i czytam co u was słychać jeśli mogę.. cieszę się waszym szczęściem i dlatego mam jeszcze nadzieję, że i u mnie wszystko będzie okej
O której wizyta?Ja już po chrzcinach, tam nie myślałam za bardzo o jutrzejszej wizycie, ale już teraz w domu zaczynam się stresowac ... Tak bardzo chcę juz zobaczyć serduszko i że wszystko jest ok
Ginekolog przyjmuje od 13, ale tam jest jak kto przyjdzie, więc wszystko zależy od szczęścia moze kolo 15 się udaO której wizyta?
To kciuki już trzymamyGinekolog przyjmuje od 13, ale tam jest jak kto przyjdzie, więc wszystko zależy od szczęścia moze kolo 15 się uda
Mam na 17:20 ale pewnie wejde pozniej niz ty [emoji23] ostatnio niby na 17:20 mialam a weszlam 18:30No ja od rana czuje nie pokój.. A wizytę mam dopiero o 18.15