reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny szukam fajnego notatnika ciążowego. Niby zamowilam ten segregator ciążowy z mamy ginekolog ale to pic na wodę. Owszem ładnie wykonany ale można samemu zrobić. Wzięłam zestaw i o tyle fajnie ze mam ta torbę i przypinki ale gdybym wiedziała wczesniej to na pewno nie jest to warte 80zl kupiłam tez ten segregator pediatry czym. Przydatny gadżet ale tez za drogi. Wystarczy mieć porządek w dokumentach bo to raczej przydaje się jako prezent dla młodej mamy która ma pierwsze dziecko. Jednym słowem wyrzuciłam w błoto 150zl
Właśnie dlatego ja sobie to odpuściłam, szkoda kasy :) od ginekologa dostałam taką teczkę z pregny i tam trzymam wszystkie dokumenty ciążowe i badania :)

Ogólnie to dziwię się że jest taki szał na rzeczy od mamy ginekolog, przecież one są drogie... Te koszule, majtki, segregatory.... Wolę przeznaczyc te pieniążki na inne rzeczy, ale każdy robi jak woli,a i żeby nie było ogólnie uważam że mama ginekolog robi fajną robotę pisząc różne artykuły na blogu itd

Ogólnie to dziwię się że jest taki szał na rzeczy od mamy ginekolog, przecież one są drogie... Te koszule, majtki, segregatory.... Wolę przeznaczyc te pieniążki na inne rzeczy, ale każdy robi jak woli,a i żeby nie było ogólnie uważam że mama ginekolog robi fajną robotę pisząc różne artykuły na blogu itd

Wiesz co akurat koszule ma fajne i myśle ze w normalnej cenie. Chociaż ja rodziłam w jakiejś starej cobybod razu ja wyrzuci :D

Ja tak samo [emoji57] dla mnie to tylko wydawanie kasy... mozna miec bardzo podobne a w duzo mniejszej cenie [emoji57]
Ja sobie na wszystkie dokumenty ciazowe wezme taki segregator co mi tz z pracy przyniesie, w tym pzynajmniej bardzo wiele sie zmiesci [emoji14]
IMG_20181021_192420.jpg

Załączniki

• IMG_20181021_192420.jpg
    IMG_20181021_192420.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 462
Mi o dziwo też dzisiaj drugi dzień już nie muli, śniadania ze smakiem zjadłam i mam nadzieję że to już koniec tych mdłości. Okaże się jutro jak wcześnie wstanę do pracy [emoji14]

Za 2h mam USG! Stres coraz większy. Jutro za to idę na badania krwi.
Jak po USG??
Przepraszam już widziałam :) Gratulacje!!!

reklama
Do góry