reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
O matko!! Współczuję
U mojego siedzi się dłużej tylko wtedy jak poród odbiera [emoji23] a tak to z reguły wchodzę o umówionej godz a nawet wcześniej
Eee tam mi sie nie nudzi jak tam siedze [emoji23] odpoczywam od ciągłego paplania mojego mlodego [emoji23]
Chociaz teraz moze wejde szybciej bo z tego co zauwazylam te ktore chodza tak jak teraz ja z pzu to wchodza szybko bo z pzu dzwonia i pytaja czy pacjentki z tej i z tej godziny weszly jak powinny [emoji57]
Moja gin przyjmuje tylko dwa razy w tygodniu niby od 16 do 18 ale jak sa takie obsuwy to wiadomo[emoji14]

Eee tam mi sie nie nudzi jak tam siedze [emoji23] odpoczywam od ciągłego paplania mojego mlodego [emoji23]
Chociaz teraz moze wejde szybciej bo z tego co zauwazylam te ktore chodza tak jak teraz ja z pzu to wchodza szybko bo z pzu dzwonia i pytaja czy pacjentki z tej i z tej godziny weszly jak powinny [emoji57]
Moja gin przyjmuje tylko dwa razy w tygodniu niby od 16 do 18 ale jak sa takie obsuwy to wiadomo[emoji14]
Mój gin też przyjmuje 2razy w tyg niby od 16 do 18 ale ze to prywatnie to z reguły nawet do 20 ma pacjentki

Super,że wszystko jest okej. dzidzia juz jest duża <3 zaglądam tu dziewczyny do was i czytam co u was słychać jeśli mogę.. cieszę się waszym szczęściem i dlatego mam jeszcze nadzieję, że i u mnie wszystko będzie okej :)
Jak się czujesz w ogóle? Dalej krwawisz?

Niestety, zbyt prywatna sprawa żeby pisać na forum. W każdym razie nadal robi coś, czego miał już nie robić i jestem bardzo zawiedziona :(

Jak się czujesz w ogóle? Dalej krwawisz?

Niestety, zbyt prywatna sprawa żeby pisać na forum. W każdym razie nadal robi coś, czego miał już nie robić i jestem bardzo zawiedziona :(

Nie już nie krwawię. Ale dziś z rana byłam taka głodna, piersi mam coraz większe i bardziej mnie bolą. Miałam lekkie mdłości. Ona na wizycie z tego co pamietam nie powiedziała ze nie ma już pęcherzyka ciążowego ale nie wiem może mi się wydaje już... bo mówiła ze to wszystko zmierza do poronienia

Nie już nie krwawię. Ale dziś z rana byłam taka głodna, piersi mam coraz większe i bardziej mnie bolą. Miałam lekkie mdłości. Ona na wizycie z tego co pamietam nie powiedziała ze nie ma już pęcherzyka ciążowego ale nie wiem może mi się wydaje już... bo mówiła ze to wszystko zmierza do poronienia

Ale mam brązowe plamienie

reklama
To moze nadal w ciazy jestes....?

Do góry