Ok mnie jutro czeka wizyta i poinformowanie wszystkich. Muszę do zrobić jutro lub pojutrze żeby mnie synuś nie wyprzedził bo mieszkam tylko jeden blok dalej od teściowej a.pani w przedszkolu to sąsiadka teściowejNiby o 17:20 ale wejde pewnie po 18[emoji6]
reklama
Super, gratulacjeO rany, aż się wzruszyłam! Serducho pięknie bije, wszystko super dzidzio ma 1,1cm, 7 tyg1dzien, termin wg usg na 09/06
A teraz idę na spacer, bo piękna pogoda! Zobacz załącznik 909588
Ilma
Fanka BB :)
Dziewczyny, macie jakieś sprawdzone sposoby na wzdęcia poza śliwkami? Mnie już tak męczą, ze mam wszystkiego dosyć((
Wzdęcia czy zaparcia?
Ja ostatnio cierpiała bardzo na zaparcia więc na nie polecam brać regularnie Ispagul to nasiona babki jajowatej która zmiękcza stolec, naturalne i można brać w ciąży na bardzo silne zaparcia najlepiej Lactulosum ale to już przeczyszcza, też można brać w ciąży.
Natomiast na same wzdęcia można brać Espunisan, oraz pić herbatę z kopru.
Monafkinia
A ja nie lubię mamaginekolog. Kilka razy zabierałam się do poczytania, ale styl jest dla mnie straaaasznie nudny.
Wstępy są dużo za długie, zanim dojdę do sedna, to już zamykam kartę i wolę poszukać czegoś konkretniejszego na dany temat.
Podczas czytania mam takie wrażenie, że ktoś tu próbuje być na siłę mądrzejszy od czytelnika, takie tam lanie wody w większości..
Wstępy są dużo za długie, zanim dojdę do sedna, to już zamykam kartę i wolę poszukać czegoś konkretniejszego na dany temat.
Podczas czytania mam takie wrażenie, że ktoś tu próbuje być na siłę mądrzejszy od czytelnika, takie tam lanie wody w większości..
Grabcia123
Strasznie się boję.. Czuje w środku nie pokój.. Spodziewam się że nie będzie jeszcze zarodka ale martwią mnie te bóle i klucia..wczoraj wstawalam z łóżka zabolalo raz ale tak że aż mnie zginęło dziś było cały dzień ok a teraz już boli.. W pierwszej ciąży nic mi nie było.. A teraz.. Ciągle się Boje.. O której macie wizyty??Super [emoji7]
Dziewczyny które jutro maja wizytę też czujecie taki stres ? Ja od wczoraj wariuje , już nawet płakałam....
Ja o 15:20Strasznie się boję.. Czuje w środku nie pokój.. Spodziewam się że nie będzie jeszcze zarodka ale martwią mnie te bóle i klucia..wczoraj wstawalam z łóżka zabolalo raz ale tak że aż mnie zginęło dziś było cały dzień ok a teraz już boli.. W pierwszej ciąży nic mi nie było.. A teraz.. Ciągle się Boje.. O której macie wizyty??
Grabcia123
Pewnie bd pierwsza daj znać od razu poJa o 15:20
Dam dam. Serce zaczyna mi walicPewnie bd pierwsza daj znać od razu po
reklama
Grabcia123
No ja od rana czuje nie pokój.. A wizytę mam dopiero o 18.15Dam dam. Serce zaczyna mi walic