reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny, macie jakieś sprawdzone sposoby na wzdęcia poza śliwkami? Mnie już tak męczą, ze mam wszystkiego dosyć:(((

Wzdęcia czy zaparcia?
Ja ostatnio cierpiała bardzo na zaparcia więc na nie polecam brać regularnie Ispagul to nasiona babki jajowatej która zmiękcza stolec, naturalne i można brać w ciąży na bardzo silne zaparcia najlepiej Lactulosum ale to już przeczyszcza, też można brać w ciąży.
Natomiast na same wzdęcia można brać Espunisan, oraz pić herbatę z kopru.

A ja nie lubię mamaginekolog. Kilka razy zabierałam się do poczytania, ale styl jest dla mnie straaaasznie nudny.
Wstępy są dużo za długie, zanim dojdę do sedna, to już zamykam kartę i wolę poszukać czegoś konkretniejszego na dany temat.
Podczas czytania mam takie wrażenie, że ktoś tu próbuje być na siłę mądrzejszy od czytelnika, takie tam lanie wody w większości..

Super [emoji7]
Dziewczyny które jutro maja wizytę też czujecie taki stres ? Ja od wczoraj wariuje , już nawet płakałam....
Strasznie się boję.. Czuje w środku nie pokój.. Spodziewam się że nie będzie jeszcze zarodka ale martwią mnie te bóle i klucia..wczoraj wstawalam z łóżka zabolalo raz ale tak że aż mnie zginęło dziś było cały dzień ok a teraz już boli.. W pierwszej ciąży nic mi nie było.. A teraz.. Ciągle się Boje.. O której macie wizyty??

Strasznie się boję.. Czuje w środku nie pokój.. Spodziewam się że nie będzie jeszcze zarodka ale martwią mnie te bóle i klucia..wczoraj wstawalam z łóżka zabolalo raz ale tak że aż mnie zginęło dziś było cały dzień ok a teraz już boli.. W pierwszej ciąży nic mi nie było.. A teraz.. Ciągle się Boje.. O której macie wizyty??
Ja o 15:20

reklama
Do góry