reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hejka :) my z młoda dopiero wstalysmy [emoji23] pogoda nie najgorsza wiec chyba zaliczymy płac zabaw po wyborach :) a wy jakie macie plany?
Ale wam fajnie [emoji4]
U nas lenistwo [emoji4] i dzis coraz wiekszy stres przed wizyta, a tz narzeka ze jutro do pracy musi iść [emoji23] odzwyczail sie chłop bo czerwiec i lipiec wolne mial, potem tylko w sierpniu chodzil i od wrzesnia do 12października mial kurs i dopiero do pracy jutro po takim czasie [emoji23]

reklama
Jak byłam ostatnio na wizycie, to lekarz dał mi już skierowanie na te wszystkie badania w 1trzymestrze. Czy robiła już ktoras z Was? Do 3 listopada mam mieć zrobione, czy można wszystkie na raz zrobić jednego dnia?
Ja też mam mieć wszystko do 3 listopada;) już bylam, bo gin twierdzil, ze na wyniki czeka sie do 2 tyg, ale wychodzi na to ze będą szybciej, bo juz w tym tyg.

Ja też mam mieć wszystko do 3 listopada;) już bylam, bo gin twierdzil, ze na wyniki czeka sie do 2 tyg, ale wychodzi na to ze będą szybciej, bo juz w tym tyg.
Ja robię w luxmedzie. Tam z reguły szybko są wyniki. Przy niektórych badaniach była informacja, że do 5dni roboczych. To myślę, że jak zrobię w sobotę to akurat do następnej soboty 3.11 będą ;)

Ja dziś na chrzciny :) a tak to czekam na jutrzejszą wizytę u ginekologa, tak się boję, że szok ...
Też sie boje
Ja robiłam już hormony takie jak prolaktyna, TSH, ft4 i progesteron. Grupę krwi, toksoplazmozy igg igm, morfologia, cukier i mocz ... narazie to miałam zalecone. Robiłam wszystko naraz
Tylko tyle gin ci kazal zbadac narazie ?
Coś czuję , że dziś bezsenna noc będzie . .
Wan tez wyskakuja pryszcze bardziej niż normalnie?
Ja tez czuje ze dzis nie pospie...
A co do pryszczy to u mnie tragedia...twarz, szyja, plecy dekolt..

Jak byłam ostatnio na wizycie, to lekarz dał mi już skierowanie na te wszystkie badania w 1trzymestrze. Czy robiła już ktoras z Was? Do 3 listopada mam mieć zrobione, czy można wszystkie na raz zrobić jednego dnia?

Ja zrobiłam poza morfologia i moczem wszystko. Musiałam w sobotę kiedy mąż w domu, bo mi dodatkowo przyszła tez krzywa cukrowa, a to 2 godziny w laboratorium, z synem nie poszłabym. A morfo i mocz zrobię w najbliższy piątek na dzień przed wizyta

reklama
Do góry