reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hejka :) my z młoda dopiero wstalysmy [emoji23] pogoda nie najgorsza wiec chyba zaliczymy płac zabaw po wyborach :) a wy jakie macie plany?
Ale wam fajnie [emoji4]
U nas lenistwo [emoji4] i dzis coraz wiekszy stres przed wizyta, a tz narzeka ze jutro do pracy musi iść [emoji23] odzwyczail sie chłop bo czerwiec i lipiec wolne mial, potem tylko w sierpniu chodzil i od wrzesnia do 12października mial kurs i dopiero do pracy jutro po takim czasie [emoji23]

reklama
Jak byłam ostatnio na wizycie, to lekarz dał mi już skierowanie na te wszystkie badania w 1trzymestrze. Czy robiła już ktoras z Was? Do 3 listopada mam mieć zrobione, czy można wszystkie na raz zrobić jednego dnia?
Ja też mam mieć wszystko do 3 listopada;) już bylam, bo gin twierdzil, ze na wyniki czeka sie do 2 tyg, ale wychodzi na to ze będą szybciej, bo juz w tym tyg.

Ja też mam mieć wszystko do 3 listopada;) już bylam, bo gin twierdzil, ze na wyniki czeka sie do 2 tyg, ale wychodzi na to ze będą szybciej, bo juz w tym tyg.
Ja robię w luxmedzie. Tam z reguły szybko są wyniki. Przy niektórych badaniach była informacja, że do 5dni roboczych. To myślę, że jak zrobię w sobotę to akurat do następnej soboty 3.11 będą ;)

Ja dziś na chrzciny :) a tak to czekam na jutrzejszą wizytę u ginekologa, tak się boję, że szok ...
Też sie boje
Ja robiłam już hormony takie jak prolaktyna, TSH, ft4 i progesteron. Grupę krwi, toksoplazmozy igg igm, morfologia, cukier i mocz ... narazie to miałam zalecone. Robiłam wszystko naraz
Tylko tyle gin ci kazal zbadac narazie ?
Coś czuję , że dziś bezsenna noc będzie . .
Wan tez wyskakuja pryszcze bardziej niż normalnie?
Ja tez czuje ze dzis nie pospie...
A co do pryszczy to u mnie tragedia...twarz, szyja, plecy dekolt..

Jak byłam ostatnio na wizycie, to lekarz dał mi już skierowanie na te wszystkie badania w 1trzymestrze. Czy robiła już ktoras z Was? Do 3 listopada mam mieć zrobione, czy można wszystkie na raz zrobić jednego dnia?

Ja zrobiłam poza morfologia i moczem wszystko. Musiałam w sobotę kiedy mąż w domu, bo mi dodatkowo przyszła tez krzywa cukrowa, a to 2 godziny w laboratorium, z synem nie poszłabym. A morfo i mocz zrobię w najbliższy piątek na dzień przed wizyta

reklama
Do góry