reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja stoję właśnie w kolejce w laboratorium i czekam na piersze badania laboratoryjne. W tym obciążenie glukoza, bo w pierwszej ciąży miałam cukrzyce. Jest tak ogromna kolejka, ze ciężko na głodniaka będzie wytrzymać tyle czasu :))
Oby tym razem było ok :) nie zazdroszczę siedzenia na głodniaka.. niby nie odczuwam wtedy jakichś wielkich mdłości ale nie czuję się najlepiej. Jak budzę się rano to myślę tylko o tym żeby szybko coś zjeść [emoji39]

reklama
Dzien dobry [emoji854]
hej hej. nie moge nadążyć z czytaniem wszystkich wypowiedzi. Nigdy nie wiem na której stronie skonczylam . Dziewczyny ja dzis po raz pierwszy spotkałam sie z muszla klozetowa ale i tak nie udalo sie zwymiotowac chociaz bardzo mnie ciągnęło. chyba pora odstawić witaminy. mam do was pytanie czy tez nie mozecie lezec na prawym boku bo zaczyna bolec podbrzusze?
Dlaczego chcesz odstawic witaminy ? [emoji848]
No wlasnie ale ja nie mialam zadnych plamien nic to bylo moje 1 usg i 1 wizyta bez jakichkolwiek badan
Na pewno gin dal ci go tak w razie w [emoji6]
Dziś zwymiotowałam po paście do zębów :o miała któraś z Was tak?
W pierwszej ciazy mycie zebow to byl koszmar [emoji854]
Zobacz załącznik 909225
Moja kijanka kochana! [emoji7][emoji7][emoji7]
[emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry, czy tylko ja nie mogę spać ?
Ja w nocy czest sie budze a rano nie umialam sie dobudzic
A ja lecę na test glukozowy, bo miałam podejrzanie wysoką glukozę w ostatnim badaniu. To jest najgorsze badanie w całej ciąży a mnie się trafiło, że będę je mieć dwa razy :)
Powodzenia [emoji6]
Ja też od 6 na nogach, oczywiście spałabym dłużej ale syn nie pozwolił przez co jestem padnięta, mam nadzieję że jakaś drzemke zrobi sobie koło 10, to również się położę bo inaczej chyba nie wysiedze :(
W ogóle to dziś zaczynam już 9 tydzień ciąży :o jak ten czas leci! Szaleństwo poprostu :)
Ja spalam do 8.30 [emoji854] mlody juz po 7 wstal i sie bawił [emoji854] a w nocy nie umiałam spac, co chwile sie budzilam [emoji57]
A i jeszcze żeby było śmieszniej jadę z takim odrostem, że aż wstyd. Farbujecie włosy? Kupiłam w aptece farbę ziołową, a i tak się bałam farbować[emoji12]
Od roku juz nie farbuje wcale ale w pierwszej ciazy farbowalam sama, wazne żeby farbowac i miec np okna otwarte zeby nie wdychac tez tych zapachów [emoji6]
Ja stoję właśnie w kolejce w laboratorium i czekam na piersze badania laboratoryjne. W tym obciążenie glukoza, bo w pierwszej ciąży miałam cukrzyce. Jest tak ogromna kolejka, ze ciężko na głodniaka będzie wytrzymać tyle czasu :))
Współczuję [emoji58] powodzenia [emoji6] i jak dluga to kolejka to ja bym na twoim miejscu nie czekała [emoji6] masz pierwszeństwo [emoji6]

Dzien dobry dziewczyny. Ja na nogach od 7[emoji6]Mala to spioch po tatusiu. W wieku 4msc przesypiala juz cale noce. Teraz zasypia o 20 i spi do 6-7 rano. Potem kolo 12 drzemka do 15.wiec nie mam co narzekac.
Ja dzisiaj leniuchuje. Posprzatane mam. Na obiad robie łososia i ziemniaczki zapiekane. Starsza wybyla do dziadkow na noc. Maz pojechal na budowe bedzie kladl płytki w kotlowni pod piec. Wiec jestesmy same z malą. Pogoda tylko do dupy. Ale i tak mam zamiar wyjsc na plac zabaw. A wy jak dzisiaj?
Kciuki za dzisiejsze wizyty i badania. [emoji109][emoji110]

Dzien dobry [emoji854]Dlaczego chcesz odstawic witaminy ? [emoji848]Na pewno gin dal ci go tak w razie w [emoji6]W pierwszej ciazy mycie zebow to byl koszmar [emoji854] [emoji173][emoji173][emoji173]Ja w nocy czest sie budze a rano nie umialam sie dobudzicPowodzenia [emoji6]Ja spalam do 8.30 [emoji854] mlody juz po 7 wstal i sie bawił [emoji854] a w nocy nie umiałam spac, co chwile sie budzilam [emoji57]Od roku juz nie farbuje wcale ale w pierwszej ciazy farbowalam sama, wazne żeby farbowac i miec np okna otwarte zeby nie wdychac tez tych zapachów [emoji6]Współczuję [emoji58] powodzenia [emoji6] i jak dluga to kolejka to ja bym na twoim miejscu nie czekała [emoji6] masz pierwszeństwo [emoji6]

Chyba z 5 babek w ciąży, a ja niestety jeszcze karty ciąży nie mam:). Poczekalam i jeszcze została mi ostatnia godzinka. Trzymajcie kciuki zeby cukrzycy nie było.

reklama
Do góry