Ala1990aa
Fanka BB :)
Ja obudziłam się po 5. Jakaś niespokojna jestem. Chyba do wizyty tak będzieJa już rownież nie śpię [emoji39] jem szybko śniadanko i mykam do kosmetyczki[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja obudziłam się po 5. Jakaś niespokojna jestem. Chyba do wizyty tak będzieJa już rownież nie śpię [emoji39] jem szybko śniadanko i mykam do kosmetyczki[emoji16]
Czemu niespokojna?Ja obudziłam się po 5. Jakaś niespokojna jestem. Chyba do wizyty tak będzie
Z jednej strony podekscytowana a z drugiej martwię się jak chyba każda z nasCzemu niespokojna?
Ja sie jeszcze nie boję ale pewnie jak będę szła na wizyte to będę czuła strachZ jednej strony podekscytowana a z drugiej martwię się jak chyba każda z nas
Uuu współczuję....ale czego się nie robi dla maluszkaA ja lecę na test glukozowy, bo miałam podejrzanie wysoką glukozę w ostatnim badaniu. To jest najgorsze badanie w całej ciąży a mnie się trafiło, że będę je mieć dwa razy
Ja również padam szybko, i wcześnie wstaje, ale tak miałam akurat zawsze. Ale w dzień mogła bym co chwilę iść spaćHejka. Ja też od 6 na nogach i to tak co dziennie sama z siebie się budzę... Później w dzień ledwie daje rade żeby nie zasnąć a wieczorem spanie już o 21