reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

O mam to samo głupie sny męczą mnie co noc, słyszałam że niesty tak jest w ciąży.
No niestety w ciąży juz tak jest [emoji57]
Ja w pierwszej ciazy non stop mialam jakieś seks-sny [emoji23][emoji23]
Teraz im blizej wizyty tym bardziej sie stresuje i glupoty mi sie śnią, dzis snilo mi sie ze bylam na wizycie gdzie gin dluuugo robila usg az powiedziala ze serduszka jednak nie ma i mam isc do szpitala... co zamknelam oczy to mi sie to śniło... dlatego co chwile sie dzis budzilam...

reklama
Ja mam w poniedziałek i u mnie juz 8tc dzis 7+2, na poczatku 7tc ?mialam kilka dni objawy ale przeszlo wszystko...

Ja jestem przerażona tymi początkami. Poprzednia ciążę straciłam właśnie jak miałam 7+3. I już na samą myśl mi słabo. Tym bardziej że idę w sobotę i się zastanawiam czy będzie serduszko.

Ja jestem przerażona tymi początkami. Poprzednia ciążę straciłam właśnie jak miałam 7+3. I już na samą myśl mi słabo. Tym bardziej że idę w sobotę i się zastanawiam czy będzie serduszko.
Ja wczoraj bylam bardzo przerazona bo tez stracilam ciaze w 7+1, czyli na tym etapie co byłam wczoraj...ja czekam do poniedzialku, wtedy musi byc serduszko a jak nie bedzie to wiadomo...

reklama
Do góry