reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dlatego nie ma co prowadzić czarnowidztwa, powiem Wam tak szczególnie tym których ta ciąża jest pierwszą ten strach Wam nie minie po 12 tyg, nie minie też po 20, ani po 30 powiem Wam więcej on nie minie po szczęśliwym rozwiązaniu, ani kolejnych pięknych urodzinach Waszego dzieck [emoji846] ten strach i niepokój będą nam wszystkim towarzyszyć już zawsze [emoji176]
Świetlana wizja, nie ma co ...

reklama
Uhh... Jeszcze tylko godzina pracy...
Jestem na siebie wściekła, bo zapisałam się do komisji wyborczej i całą niedzielę będę musiała przesiedzieć!
Przez te emocje w ogóle zapomniałam zrezygnować [emoji20]
Także muszę przesiedzieć dwie niedziele od 5 do samego wieczora [emoji20]

Od poniedziałku wracam do pracy po tygodniu na zwolnieniu na córkę. Nie chce mi się jak nie wiem :( Też mam ogromny stres w pracy i mnóstwo roboty. Cały czas biję się z myślami czy mówić już szefowej, żeby się przygotowała, czy jeszcze czekać. Jestem w 8tc., w poprzedniej ciąży powiedziałam szefowi w 8., ale z nim miałam inną relację i duże zaufanie.

Od poniedziałku wracam do pracy po tygodniu na zwolnieniu na córkę. Nie chce mi się jak nie wiem :( Też mam ogromny stres w pracy i mnóstwo roboty. Cały czas biję się z myślami czy mówić już szefowej, żeby się przygotowała, czy jeszcze czekać. Jestem w 8tc., w poprzedniej ciąży powiedziałam szefowi w 8., ale z nim miałam inną relację i duże zaufanie.
Ja chyba właśnie koło 8 powiem, nie chce żeby wyrazie czego wyszło że tajemnice z tego robiłam, po za tym mam taki charakter pracy, że nie ma szans na to że ktoś mnie zastąpi przez cały czas trwania zwolnienia, musi być przyjęty po prostu nowy pracownik więc uprzedze kierowniczke aby się z tym liczyła od przyszłego roku.

reklama
Do góry