reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Byłam dzisiaj u lekarza po skierowania na badania i o dziwo ginka zrobiła mi kolejne usg. To czekanie aż lekarz coś powie co widzi na tym monitorku to jakis horror. Ale wszystko ok, widziałam znowu bijące serduszko i się wzruszyłam. Maleństwo ma już 14.5 mm i ustalila mi termin porodu wg om na 1.06, a wg usg na 4.06. Zdziwiłam sie tylko bo nie dała mi karty ciazy.

hej hej. nie moge nadążyć z czytaniem wszystkich wypowiedzi. Nigdy nie wiem na której stronie skonczylam . Dziewczyny ja dzis po raz pierwszy spotkałam sie z muszla klozetowa ale i tak nie udalo sie zwymiotowac chociaz bardzo mnie ciągnęło. chyba pora odstawić witaminy. mam do was pytanie czy tez nie mozecie lezec na prawym boku bo zaczyna bolec podbrzusze?

Byłam dzisiaj u lekarza po skierowania na badania i o dziwo ginka zrobiła mi kolejne usg. To czekanie aż lekarz coś powie co widzi na tym monitorku to jakis horror. Ale wszystko ok, widziałam znowu bijące serduszko i się wzruszyłam. Maleństwo ma już 14.5 mm i ustalila mi termin porodu wg om na 1.06, a wg usg na 4.06. Zdziwiłam sie tylko bo nie dała mi karty ciazy.
Jakie już duże Maleństwo! :D [emoji7] Moje wczoraj miało 7 mm, a termin z OM 6.06, a z USG 9.06 :)

reklama
hej hej. nie moge nadążyć z czytaniem wszystkich wypowiedzi. Nigdy nie wiem na której stronie skonczylam . Dziewczyny ja dzis po raz pierwszy spotkałam sie z muszla klozetowa ale i tak nie udalo sie zwymiotowac chociaz bardzo mnie ciągnęło. chyba pora odstawić witaminy. mam do was pytanie czy tez nie mozecie lezec na prawym boku bo zaczyna bolec podbrzusze?
Nic takiego u siebie nie zauważyłam, wręcz wolę leżeć na prawym boku i trochę się martwię, że będę musiała się niedługo przestawić [emoji53]

Do góry