reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Masakra dziewczyny od kilku dni mam tak że niby jestem głodna ale nic mi nie smakuje.. Ale dziś to wgl masakra jedynie gruszki mi wchodzą.. Jeszcze od godziny mdlosci ból żoladka i klucie lewego jajnika[emoji22][emoji22][emoji22] oby nic złego się nie działo

reklama
Ja chyba właśnie koło 8 powiem, nie chce żeby wyrazie czego wyszło że tajemnice z tego robiłam, po za tym mam taki charakter pracy, że nie ma szans na to że ktoś mnie zastąpi przez cały czas trwania zwolnienia, musi być przyjęty po prostu nowy pracownik więc uprzedze kierowniczke aby się z tym liczyła od przyszłego roku.
Mysle, ze kazdy zrozumie jak sie nie mowi o ciazy do magicznego 12 miesiaca ;)

Po śniadaniu strasznie szybko dzisiaj zgłodniałam :o do tego stopnia, że zrobiło mi się słabo i zalały mnie zimne poty.. Dopiero jak zjadłam było ok.

Masakra dziewczyny od kilku dni mam tak że niby jestem głodna ale nic mi nie smakuje.. Ale dziś to wgl masakra jedynie gruszki mi wchodzą.. Jeszcze od godziny mdlosci ból żoladka i klucie lewego jajnika[emoji22][emoji22][emoji22] oby nic złego się nie działo
Wszystko dobrze, to niestety normalne objawy :p
Po śniadaniu strasznie szybko dzisiaj zgłodniałam :o do tego stopnia, że zrobiło mi się słabo i zalały mnie zimne poty.. Dopiero jak zjadłam było ok.
A masz cukier w porządku?

reklama
Rety zastanawiam się czy nie odwiedzę dziś lekarza. Strasznie spadło mi cisnienie nawet kawa nie pomogło. Kłuje mnie za mostkiem i pod żebrami po prawej stronie :(

Do góry