no...przykro :/Jak widać nie każdy ma takie zdanie... Najgorzej jak to bliska rodzina
reklama
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Ja bardzo bym chciała dziewczynke ale z drugiej strony boje sie ze u mnie moze byc tak jak u siostry i fiksuje przez to [emoji58]
Ja mam już córkę, dlatego jakaś spokojniejsza bym była. Chociaż dziewczyny na tym fejsie z metoda Ramziego wróżą dziewczynke. Przyjaciolka patrząc na mnie mówi to samo i mi przeczucia tez tak mówią
Kaamilaaa
Ja przeczuc nie mam chco tz mowi ze na bank bedzie dziewczynka. W pierwszej ciazy tez wszyscy wkolo wrozyli corke a jednak jest synek [emoji57]Ja mam już córkę, dlatego jakaś spokojniejsza bym była. Chociaż dziewczyny na tym fejsie z metoda Ramziego wróżą dziewczynke. Przyjaciolka patrząc na mnie mówi to samo i mi przeczucia tez tak mówią
Madelaine701
Mi płeć jest zupełnie obojetna, bo to moja pierwsza ciąża... chce tylko zeby wszystko było dobrze
D
Deleted member 186142
Gość
Jeśli chodzi o mnie. Rodzice i dziadkowie wniebowzieci, że będziemy mieć dzidziusia. Przyszła prababcia dzwoni codziennie zapytac się jak sie czuję [emoji16] wszyscy bardzo czekali na tą dobrą nowine[emoji813]️
Wiol86
Moja druga ciąża a odkąd się dowiedziałam też mi obojętne. Zawsze chciałam parkę ale teraz myślę że druga dziewczynka też będzie superMi płeć jest zupełnie obojetna, bo to moja pierwsza ciąża... chce tylko zeby wszystko było dobrze
Madelaine701
Jaka płeć by nie była, najważniejsze żeby zdrowe było... I tak będziemy kochac nasze dzieciMoja druga ciąża a odkąd się dowiedziałam też mi obojętne. Zawsze chciałam parkę ale teraz myślę że druga dziewczynka też będzie super
reklama
Nat Bluebell
Trzymam kciuki za mniejsze mdłości!Współczuję waszych strat dziewczyny Karolcia trzymaj się!
Ja ostatnio mam chyba mniejsze mdłości, mam nadzieję że to już ten czas że przechodzi powoli w środę byliśmy u moich dziadków żeby im o ciąży powiedzieć to jedyne co usłyszałam to gratulacje, raczej średnio szczere i tekst że dzieci to same problemy i że teraz już w ogóle będę miała przewalone :/ niby mam ich zdanie gdzieś, ale jednak jakiś żal jest, nie da się ukryć
A ten komentarz, no przykro tak. Nie wiem jak można tak w ogóle komuś powiedzieć, nawet jeśli tak myślą, to powinni zachować dla siebie.
Już ledwo tu siedzę, masakra jaka jestem śpiąca!