reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja bardzo bym chciała dziewczynke ale z drugiej strony boje sie ze u mnie moze byc tak jak u siostry i fiksuje przez to [emoji58]

Ja mam już córkę, dlatego jakaś spokojniejsza bym była. Chociaż dziewczyny na tym fejsie z metoda Ramziego wróżą dziewczynke. Przyjaciolka patrząc na mnie mówi to samo i mi przeczucia tez tak mówią :D

Ja mam już córkę, dlatego jakaś spokojniejsza bym była. Chociaż dziewczyny na tym fejsie z metoda Ramziego wróżą dziewczynke. Przyjaciolka patrząc na mnie mówi to samo i mi przeczucia tez tak mówią :D
Ja przeczuc nie mam chco tz mowi ze na bank bedzie dziewczynka. W pierwszej ciazy tez wszyscy wkolo wrozyli corke a jednak jest synek [emoji57]

Jeśli chodzi o mnie. Rodzice i dziadkowie wniebowzieci, że będziemy mieć dzidziusia. Przyszła prababcia dzwoni codziennie zapytac się jak sie czuję [emoji16] wszyscy bardzo czekali na tą dobrą nowine[emoji813]️

Mi też płeć bez znaczenia.
Mam synka. Fajnie by było mieć też córkę, ale jak będzie drugi syn to też będzie super. Przynajmniej będzie taniej bo mam wszystko po Ksawerym i nie musiałabym za wiele rzeczy kupować :)

reklama
Współczuję waszych strat dziewczyny :( Karolcia trzymaj się!

Ja ostatnio mam chyba mniejsze mdłości, mam nadzieję że to już ten czas że przechodzi powoli :) w środę byliśmy u moich dziadków żeby im o ciąży powiedzieć to jedyne co usłyszałam to gratulacje, raczej średnio szczere i tekst że dzieci to same problemy i że teraz już w ogóle będę miała przewalone :/ niby mam ich zdanie gdzieś, ale jednak jakiś żal jest, nie da się ukryć :(
Trzymam kciuki za mniejsze mdłości!
A ten komentarz, no przykro tak. Nie wiem jak można tak w ogóle komuś powiedzieć, nawet jeśli tak myślą, to powinni zachować dla siebie.

Już ledwo tu siedzę, masakra jaka jestem śpiąca!

Do góry