reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja bardzo bym chciała dziewczynke ale z drugiej strony boje sie ze u mnie moze byc tak jak u siostry i fiksuje przez to [emoji58]

Ja mam już córkę, dlatego jakaś spokojniejsza bym była. Chociaż dziewczyny na tym fejsie z metoda Ramziego wróżą dziewczynke. Przyjaciolka patrząc na mnie mówi to samo i mi przeczucia tez tak mówią :D

Ja mam już córkę, dlatego jakaś spokojniejsza bym była. Chociaż dziewczyny na tym fejsie z metoda Ramziego wróżą dziewczynke. Przyjaciolka patrząc na mnie mówi to samo i mi przeczucia tez tak mówią :D
Ja przeczuc nie mam chco tz mowi ze na bank bedzie dziewczynka. W pierwszej ciazy tez wszyscy wkolo wrozyli corke a jednak jest synek [emoji57]

Jeśli chodzi o mnie. Rodzice i dziadkowie wniebowzieci, że będziemy mieć dzidziusia. Przyszła prababcia dzwoni codziennie zapytac się jak sie czuję [emoji16] wszyscy bardzo czekali na tą dobrą nowine[emoji813]️

Mi też płeć bez znaczenia.
Mam synka. Fajnie by było mieć też córkę, ale jak będzie drugi syn to też będzie super. Przynajmniej będzie taniej bo mam wszystko po Ksawerym i nie musiałabym za wiele rzeczy kupować :)

reklama
Współczuję waszych strat dziewczyny :( Karolcia trzymaj się!

Ja ostatnio mam chyba mniejsze mdłości, mam nadzieję że to już ten czas że przechodzi powoli :) w środę byliśmy u moich dziadków żeby im o ciąży powiedzieć to jedyne co usłyszałam to gratulacje, raczej średnio szczere i tekst że dzieci to same problemy i że teraz już w ogóle będę miała przewalone :/ niby mam ich zdanie gdzieś, ale jednak jakiś żal jest, nie da się ukryć :(
Trzymam kciuki za mniejsze mdłości!
A ten komentarz, no przykro tak. Nie wiem jak można tak w ogóle komuś powiedzieć, nawet jeśli tak myślą, to powinni zachować dla siebie.

Już ledwo tu siedzę, masakra jaka jestem śpiąca!

Do góry